Masina ideala pentru vacanta

Extinderea familiei v-a luat pe nepregatite si nu ati apucat sa schimbati masina veche cu una care sa permita deplasarea in conditii de confort cu mai multi membri la bord? Exista totusi solutii si in aceasta situatie, mai ales daca problema cu care va confruntati este apropiata vacanta si lipsa de spatiu suficient pentru bagaje, accesorii, membri noi de familie etc…

Solutia inchirierii unei masini este solutia cea mai la indemana atunci cand trebuie sa calatoriti pentru o perioada mai mare de timp impreuna cu copiii si cu tot arsenalul pe care il implica o vacanta in familie. Ceea ce va trebuie este in primul rand un portbagaj mare, mai mult spatiu la interior, o masina mai sigura si un consum mai economic, iar pentru a gasi varianta cea mai buna nu trebuie decat sa verificati oferta unei firme de inchirieri auto Bucuresti. Majoritatea companiilor rent a car au pe site flota auto din care oricine poate alege masina care i se potriveste cel mai bine. La rentbucuresti.ro clientii care se pregatesc de vacanta pot opta pentru masini noi, sigure, masini spatioase, de familie, care se preteaza foarte bine pentru distante lungi si care ofera spatiul necesar unei familii numeroase.

Unele dintre variantele cele mai bune in acest sens sunt Peugeot 407, cu adevarat o masina de familie, care se poate inchiria cu preturi de la 32 la 46 de euro pe zi in functie de numarul de zile, Dacia Logan MCV, un break lung si spatios, foarte robust si cu un portbagaj extrem de generos (pentru preturi intre 20 si 28 de euro), Skoda Octavia (si ea o varianta foarte buna pentru familie si drumuri lungi - cu preturi intre 32 si 45 euro pe zi). De asemenea, pe un segment de pret mai mare sunt disponibile si Audi A4, VW Passat sau diverse variante de SUV-uri standard sau luxury, foarte potrivite pentru drumuri cu familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu