Unghiile ideale in vara lui 2014

In anii de inceput ai isteriei generalizate care inseamna „unghii false”, unghiile aplicate erau realizate din materiale complet inflexibile, erau foarte lungi si in principiu extrem de ne-practice, caci limitau activitatile pe care femeile le puteau face. Astazi, unghiile false se realizeaza din mai multe tipuri de materiale, unele dintre ele dand nastere unor unghii foarte asemanatoare cu unghiile naturale.

Iar daca ne referim la modele unghii, trebuie spus ca cele care se poarta anul acesta sunt dintre cele mai naturale si care fac unghia sa arate foarte bine si ingrijit. Astazi nu mai este necesar ca unghiile false sa fie ne-natural de lungi, ele pot avea marimi medii, ba chiar pot fi si scurte. Sigur ca cineva s-ar putea intreba, mai mult sau mai putin justificat, de ce sa mai purtam unghii false daca tot le tinem scurte? Pentru ca acestea arata mai bine, mentin mai bine manichiura, oja ramane tot timpul pe unghie, nu se exfoliaza si mai ales materialele din care sunt facute unghiile false, disponibile in gama completa la e-top-online.ro, nu mai ataca unghia naturala.

La capitolul estetica, unghiile care se vor purta in 2014 sunt pe de o parte unghiile scurte, in culori de la cele naturale, la cele pastelate si chiar culori inchise, iar pe de alta parte unghiile ascutite dar si cele migdalate. Modelele de unghii nu mai sunt deloc opulente, anul acesta fiind suficient ori un model fin si delicat ori o aplicatie simpla cu o piatra, departe de modelele incarcate care se impusesera in anii trecuti. Daca este sa ne referim la sezonul de vara, unghiile care se vor purta cel mai mult vor fi cele in culori pastelate, caci de altfel acesta este si trendul in materie de haine care s-a impus cel mai bine pentru sezonul cald. Rozurile pale, nuantele de bleu, vernil si chiar imprimeurile marinaresti vor arata superb.

Pentru ocazii speciale nu ezitati sa apelati chiar la modele french moderne, la aplicatii de pietre sau cristale si chiar la oje cu sclipici, insa nimic opulent si extravagant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu