Microtech – solutia ideala pentru supraveghere video

Cautarea si obtinerea de informatii pe segmentul supraveghere video nu este un lucru la indemana oricui, mai ales ca orice necunoscator in domeniu se poate simti complet pierdut in marea de informatii disponibile pe internet pe acest subiect.

Pornind de la tipurile de camere video existente, de la cat de moderne sunt ele sau nu, daca se potrivesc sau nu necesitatilor celui care cauta informatii si ajungand pana la sfaturi lefgate de instalarea acestora, domeniul este foarte vast si in general pentru ca orice sistem de supraveghere care se va instala pana in final sa fie o investitie de succes, este nevoie de consiliere de specialitate. Iar www.microtech.ro este locul perfect de unde se poate obtine consiliere si nu numai. Departe de a fi inca un magazin online din miliardele de astfel de site-uri usor de accesat in orice moment pe internet, Microtech este  locul unde in afara de sisteme de supraveghere video, camere video (camere IP, camere box, camere mobotix, dome), fie ele de interior sau de exterior, veti gasi si servicii de montare si configurare a sistemelor de supraveghere pe care le achizitionati, dar si service si garantie/post-garantie a produselor cumparate.

Pe de alta parte, Microtech Electronic ofera servicii si in alte domenii, cum ar fi networking, electroalimentare, computere, software, alarme, control acces, etc.
Iar daca oferta lor pe toate aceste segmente este una de nerefuzat atat din punct de vedere al varietatii cat si din punct de vedere al preturilor, cand vine vorba de consiliere si de servicii de montare si configurare experienta este cea care recomanda echipa Microtech cu desavarsire. Microtech Electronic exista pe piata de profil din anul 1996, la inceput pe partea de asamblari sisteme PC si suport tehnic, iar apoi evoluand si trecand si la retele complexe si devenind astazi unul dintre liderii de piata pe domeniile amintite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu