O vizita la pastravaria Albota

Pastravaria Albota este un loc ideal in care trebuie sa ajungeti macar o data, avand in vedere numeroasele puncte de atractie. Motivele sunt suficiente iar daca bugetul pe care il aveti este si el unul suficient de echilibrat, atunci trebuie sa faceti neaparat o excursie pana in Arpasul de Sus, in judetul Sibiu, unde la numai cativa kilometri distanta, puteti intra pe portile paradisului montan.

Pastravaria Albota se afla la poalele muntilor Fagarasi, situata chiar intre ei, iar aici aveti sansa sa vizitati foarte multe locuri, incepand cu micro - hidrocentrala proprie, pasunile extrem de intinse care ajung pana la peste o mie de hectare si pe care se gasesc peste doua mii de animale, instalatia proprie de tratare a apelor uzate cat si a apei in general, ferma de oi, proprie complexului, ferma de vaci, capre, bovine, bivoli de apa, cai, iepuri, bovine Angus, rate si altele.  Acestea sunt numai motivele vii ca sa zicem asa, pentru care se poate vizita Pastravaria Albota, insa tot aici mai puteti vizita si afumatoarea, brutaria proprie, atelierul de prelucrat branza sau laptele, macelaria, cat si serele de legume si verdeturi. Pe toate le puteti savura la terasa ori la restaurant, cat si la gradina de varza mare.

Vizitele la pensiunea din cadrul complexului Albota se pot prelungi, astfel incat sa nu fie numai de o zi, in camerele de cazare, in numar de peste 40, care va stau la dispozitie cu cel mai bun confort in stil rustic, unde puteti beneficia si de sali de conferinta dar si de alte activitati, precum calaritul, sauna, ciclism, plimbatul cu ATV-urile, pescuit, drumetii, jacuzzi si altele. Intr-un cuvant, complexul Albota va pune la dispozitie un spatiu ideal de vacanta si de odihna insa si un spatiu in care puteti avea intalniri de afaceri mai intime sau mai mari, conferinte sau traininguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu