Moda in randul adolescentilor

Moda este pentru toata lumea o necesitate in ziua de azi si nimeni nu se poate sustrage ei. Nu conteaza ca esti femeie sau ca esti barbat, ca esti copil sau adolescent, trebuie sa stii cel putin cateva reguli de vestimentatie, de fashion, pe care macar bunul simt le impune, daca nu intregul context al modei. Iar atunci cand vorbim despre adolescenti povestea cu moda devine tot mai complicata cu cat acesti adulti in devenire au mai multe mofturi si mai multe idei decat o natie intreaga.

Un bun lucru, de altfel, deoarece se pare ca multi dintre adolescenti sunt inovatori, altii aduc tendinte, altii le copiaza, cei mai multi se conformeaza lor. Cert este ca in amalgamul creat atunci cand vorbim despre haine adolescenti, vorbim de un taram fara hotare, fara limite impuse si fara niciun pic de bariere, ori daca acestea exista, e clar ca ele trebuiesc cumva deblocate. E frumos in orice fel sa fii tanar si sa poti purta culori indraznete, sa te poti afisa cu desene marete, sofisticate si pline de veselie, din animatii preferate si filme iubite. Este fenomenal sa poti fi copil vesnic si este obligatoriu sa fii adolescent atunci cand trebuie. Ce le place insa tinerilor cel mai mult in prezent la moda? Desigur - extravaganta sau spiritul rebel, deoarece vedem tot mai multe haine adolescenti care contin aceste elemente cheie.

Blugi taiati, genti cu capse, pantofi sport cu tinte si curele late, tricouri largi sau rupte, cu fel si fel de inscriptii, fuste foarte scurte sau aplicatii in carouri si multe altele, sunt tendinte pe care le gasim in haine adolescenti, vrem nu vrem, si se pare ca sunt multi cei care adopta o astfel de tinuta, iar multi dintre ei sunt si din randul adultilor, care adora sa fie putin “razna” asa cum tinerii numesc fenomenul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu