Invitatii cu stil pentru botezul micutilor

Cele mai simpatice invitatii de botez, cele mai atragatoare modele, tot ceea ce vrei pentru botezul micutului tau, plicuri pentru bani sau alte maruntisuri, precum servetele individualizate ori farfurii cu modele hazlii, toate reprezinta pentru fiecare dintre parinti un aspect important, oricat ar fi el de marunt in aparenta.

Accesoriile pentru scaune sau pentru masa la botez de asemenea sunt si ele un detaliu care trebuie pregatit in deplina atentie. Pentru botez putem sa optam pentru invitatii botez natalie shop foarte colorate sau pentru cele mai simple, pentru invitatii cu plicuri sau invitatii rulou, insa indiferent de ideile pe care le aveti si de gusturile pe care doriti sa le puneti in valoare trebuie sa tineti seama de un singur lucru: invitatiile de botez trebuie sa fie dedicate copilului. Cele mai populare idei sunt urmatoarele: invitatii de botez cu baloane colorate, cu plic simplu sau desenat si acesta, invitatii de botez cu masinute sau cu diverse animale, invitatii de botez cu bebelusi cu suzeta, invitatii cu jucarii de plus, invitatii cu patut pentru bebelusi si multe altele. Cele mai noi si indraznete idei sunt cele in forma de bonetica sau in forma de pampers, care de regula se coloreaza in functie de sexul copilului: daca este baiat se va face albastru iar daca este fetita se va face roz sau rosu.

Invitatiile trebuie sa fie alese in ton cu plicurile insa si cu marturiile, astfel incat daca alegeti ca invitatie una in forma de pampers, atunci ideal ar fi sa alegeti ca marturii, botosei pentru copii sau un cosulet, ceva tot cu o forma care sa intre in ton cu atmosfera generala. Si daca nu aveti nicio idee puteti sa va consultati, de exemplu, cu invitatii botez natalie shop unde veti gasi cele mai simpatice modele pentru copilasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu