O pereche de blugi dama, zeci de tinute diferite: invata si tu cum sa ii combini altfel in fiecare zi!

O pereche de blugi dama sunt cea mai versatila piesa vestimentara inventata in ultimii ani, comercializata de www.ppt.ro . Initial o marca Americana, specifica stilului de viata dur al vacarilor, blugii au trecut de-a lungul vremii prin diverse etape si au facut un drum lung, pana la garderoba ta. De la imbracamintea tipic masculina din Vestul Salbatic, pana la brandul unei intregi generatii nonconformiste, blugii de dama si cei pentru barbati au ajuns un articol vestimentar foarte versatil, care poate fi purtat la orice ocazie, cu diferite accesorii. Unele doamne chiar participa la nunti in blugi!

Tinuta 1: Casual
La perechea ta favorita de blugi dama adauga un pulover larg si o esarfa supradimensionata. Sari intr-o pereche de tenisi comfortabili, adauga o bratara XXL si esti gata de plecare. O alta variatie casual a acestei tinute este combinarea unui maieu mulat cu un pulover larg, scurt, tricotat cu gauri mari. Lasa-l sa atarne nonsalant pe un umar si vei atrage toate privirile.

Tinuta 2: Smart-Chic
Eleganta englezeasca este deja proverbiala, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te mire faptul ca blugii de dama au fost convertiti intr-un accesoriu chic de catre englezoaice. Tinuta noastra: blugi dama cu un top simplu acoperit de o capa larga, intr-o culoare vibranta. Galben mustar, albastru violet ori fuchsia merg de minune cu tonurile albastre ale unor blugi, fie ca sunt skinny, fie ca sunt prespalati. Completeaza tinuta cu un plic si o pereche de botine cu platforma. Daca vrei sa adaugi un plus de stil, o palarie si o pereche de manusi scurte sunt perfecte.

Tinuta 3: Office style
Perechea ta fovorita de blugi dama poate fi purtata cu succes si la servici, daca nu este rupta. Alege o camasa cu volane ori o bluza fina de matase si adauga cateva coliere fine ori unul cu un pandantiv supradimensionat. Pantofii ideali sunt cei simpli, cu un toc mic ori balerinii fini, din piele. Daca esti adepta curelelor, adauga un plus de culoare cu o curea intr-o nuanta asemanatoare pantofilor sau una care sa completeze tinuta.

Tinuta 4: Eleganta la superlativ
Din lipsa de timp ori alte resurse, multe femei aleg sa poarte blugi de dama la evenimente glam, precum lansari de produse ori petreceri tip cocktail. Si este perfect, atat timp cat stii cum sa accesorizezi blugii. O bluza de matase intr-o culoare pretioasa, ori semi-transparenta, alaturi de bijuterii in stil arabesc si o pereche de sandale cu toc inalt pot sa alcatuiasca o tinuta eleganta alaturi de blugi. Daca este mai rece, adauga un sacou in imagine si un clutch in nuante metalice de auriu ori argintiu.

Pornind de la aceste exemple, combina diverse stiluri si mixeaza accesorii cat mai diverse, pentru a obtine tinute interesante si comfortabile care sa te faca sa arati bine si sa te simti bine, purtand perechea ta de blugi dama preferati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu