Jachete din piele pentru toate stilurile

Fie ea neagra, fie maro, jacheta clasica din piele trebuie sa fie confectionata dintr-o piele moale, care vine manusa si complimenteaza foarte frumos o silueta masculina bine intretinuta. In general jachetele clasice au un croi drept sau chiar slim, in functie de formele celui care o poarta. Se poate purta foarte usor la tinute casual sau chiar seara, cu o cravata subtire si o camasa, sau chiar fara cravata, cu jeans sau cu o pereche din pantaloni de doc.

Jacheta din piele, stil aviator, a fost si ramane un must have. Adauga cu usurinta stil oricarei tinute, dar arata superb in stilul sport casual, asortata cu jeans slim si un tricou aparent neglijent.

Jacheta inspirata din gecile de motor, arata foarte bine cu un tricou negru, simplu, sau chiar cu un hanorac cu gluga. Poate avea numeroase fermoare si catarame, sau poate fi complet lipsita de elemente de acest tip. Gasim acest tip de jacheta piele barbati si in colectia Grand Prix Originals, jachete perfecte pentru pasionatii de curse de masini sau chiar pentru soferii care iau parte la aceste curse. Daca nu le stiti deja, puteti afla mai multe despre colectie la grandprix-originals.ro, iar cei care deja le stiu vor fi fericiti sa afle ca de acum le pot comanda si in Romania.

Jacheta piele barbati tip military a avut si ea perioada sa de glorie si chiar daca acum nu mai este chiar la mare cautare, este un stil de care multi barbati sunt inca atasati. Jacheta de acest tip are in general epoleti, elemente distinctive tipice uniformei de armata la mansete, si nasturi metalici (nu fermoar) evidenti. Desi poate parea desueta, da foarte bine purtata cu jeansi inchisi la culoare si o camasa asortata in tonuri si chiar cu cravata. Este un look ceva mai serios, dar deloc batranicios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu