Idei inedite pentru petrecerea de botez

Botezul reprezinta pentru orice familie in sanul caruia a aparut un copil, nu numai un motiv de bucurie, dar si oportunitatea de a te implica in organizarea petrecerii, totul fiind stabilit pana la cel mai mic amanunt - de la cum vor arata invitatiile si pana la tema aleasa.

Primul pas pe care il ai de facut in organizarea petrecerii il reprezinta alegerea unor invitatii de botez, acestea fiind practic cartea de vizita a petrecerii, anuntand tema dar si datele referitoare la locatie sau data stabilita.

In ceea ce priveste organizarea petrecerii de botez trebuie sa se tina cont de trendurile care se impun pe piata organizarilor de evenimente de acest fel. Daca nu sunteti adeptii unor petreceri de botez clasice, puteti alege sa organizati una cu tematica vintage, invitatiile putand fi facute hand made, in diverse forme ce va inspira din acest domeniu. Decorul petrecerii il puteti alege in concordanta cu tema vintage, ba chiar pentru originalitate puteti alege o caracteristica a unui anumit an care va inspira si sa introduceti in petrecere cat mai multe elemente originale.

In cazul in care va doriti o petrecere de botez mai luxoasa, puteti alege sa organizati pentru bebelusul vostru abia botezat o petrecere in stil glamour. Pentru acesti tip de petrecere puteti alege o invitatie dintr-un carton lucios, de calitate, pe care puteti atasa o suzeta in miniatura filigramata cu auriu sau argintiu in functie de preferinte.

In cele din urma, o alta idee de petrecere de botez o reprezinta petrecerea traditionala, in care puteti include diferite datini si obiceiuri legate de acest eveniment, iar invitatia sa fie inspirata de tema petrecerii, avand posibilitatea integrarii in interiorul invitatiei simboluri ce tin de noroc, prosperitate sau chiar simbolistica numelui bebelusului.

Desigur ca, in functie de tema aleasa pentru petrecerea de botez pe care urmeaza sa o organizati, puteti alege elemente comune tuturor invitatiilor cum ar fi forma textului sau asezarea in pagina, insa pentru a fi cat mai original, puteti alege sa modificati textul in concordanta cu tematica aleasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu