Colantari auto

In prezent, nu doar faptul ca ai o masina de lux conteaza si te pune in lumina, ci si faptul ca reusesti intr-o anumita masura sa o reliefezi tu, fie prin colantari, fie prin diverse alte accesorii pe care alegi sa le aplici, asa cum sunt atat de la moda genele pentru Volkswagen Beetle, de exemplu. Si desigur ca ofertele nu sunt deloc mici si nici de refuzat, deoarece “marii artisti” din domeniu incearca sa atraga clientii prin fel si fel de idei care de mai de care mai deosebite. 

Partea buna este ca odata colantata, o masina  poate sa fie supusa si fenomenului  invers, deci daca aveti cumva dorinta de a o decolanta, de a detine un autoturism nou, trebuie stiut ca aveti si aceasta  varianta la dispozitie. Unele firme pot face colantari atat in interior cat si in exterior, altele ofera o calitate extrema, iar altele vin numai cu preturi mici. In functie de client cat si de optiunile sale, ofertele pot fi excelente, iar la cerere se pot face chiar si colantari inscrisuri pentru taximetre de exemplu, pe un suport magnetic. Arta, in toata frumusetea ei, poate sa fie o martora a colantarii, ori chiar o parte integranta, ceea ce face in cele din urma ca autoturismul sa fie cat mai atragator. O parte si mai buna este faptul ca daca detii o masina si vrei sa faci reclama la propria firma sau o alta firma te plateste sa ii faci reclama, iata o varianta foarte potrivita: colantarea.

Si cum in  mai toate cazurile colantarile se fac dintr-o singura bucata mai mare, masina poate sa aiba la final un efect unic, fie ca optati pentru o singura culoare, fie ca alegeti un desen mai haios sau diverse inscriptionari, nu se vor face imbinari decat acolo unde cazurile sunt reprezentate de forte majore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu