Factori importanti atunci cand se achizitioneaza un suport pentru bagaje

Este cel mai important lucru sa se ia in considerare atunci cand achizitioneaza bagaje robustetea valizelor ori a altor suporturi pentru bagaje. Exista si alti factori care ar putea sa fie la fel de importanti, deci este esential sa se exploreze cele mai importante caracteristici ale bagajelor bune.

Evident, dimensiunea este un aspect. Daca se vor transporta bagajele proprii sau pentru un control, este important sa ne amintim ca fiecare companie aeriana are propriile standarde. Daca se acopera mai multe companii aeriene, este posibil sa se aleaga bagajele bazat pe cele mai mici dimensiuni frecvent intalnite, astfel incat se vor potrivi mai multor cerinte ale respectivilor operatori de zbor.
Avand niste bagaje usoare face mai usoara satisfacerea limitelor de greutate sau verificari. In cazul in care geanta goala cantareste 10 de kilograme, va fi mult mai greu sa ramana sub limita de 50 pe care cele mai multe companii aeriene o au. Nimeni nu vrea sa plateasca taxe suplimentare, daca acestea nu sunt obligatorii, dincolo de faptul ca se poate face, de asemenea, transportul mai usor. Cateva kilograme s-ar putea sa nu para mult, dar dupa cararea valizei timp de multe ore, s-ar putea crede ca bagajul care cantarea cu cinci kilograme mai putin era modul ideal de a merge. Nu sunt cu siguranta argumente pro si contra pentru a avea roti pe bagajele de calatorie.

Bagajele fara roti, cum ar fi rucsaci sau genti, pot fi foarte convenabile, daca este nevoie de a se inghesui o multime de obiecte intr-o punga mica (datorita partilor moi) sau trebuie sa fie potrivite intr-un spatiu mic pe un autobuz, avion sau tren. Se poate face, de asemenea, un transport facil, deoarece se poate purta bagajul in loc sa fie carat in spate. Acest lucru ar putea fi extrem de folositor, mai ales daca pasii ne poarta undeva pe un teren accidentat, caz in care ar fi greu pentru orice calator sa traga dupa el o valiza de rulare. Dezavantajul unui sac fara roti este ca nu va exista nici o alegere in afara de a fi transportat in spate. Pentru cine are o durere de spate sau gat doar gandindu-se despre el, este posibil sa se ia in considerare bagaje cu roti, acestea ncesitand mai putin efort

Avantajul major al bagajelor cu roti este cat de usor pot fi transportate. Se poate menaja spatele si gatul daca putem trage sau impinge bagajele, mai degraba decat sa le luam pe sus. Sa sein considerare achizitionarea unor bagaje cu 4 roti astfel incat sa fie usor de impins, fara a fi nevoie sa fie inclinate pe doua roti. Acest lucru este foarte convenabil! Dezavantajul bagajelor cu roti este ca acesta este restrictiv si poate fi mult mai greu sa se potriveasca lucrurile in valiza sau sa se aseze valiza in spatiul destinat. Toti am vazut oameni care incearca sa isi inghesuie bagajele lor de dimensiuni mari in portbagajele masinilor. Bagajele cu roti pot fi, de asemenea, incomode daca avem de gand sa mergem undeva cu teren accidentat sau murdar. Rotile probabil nu vor rula foarte bine si totul s-ar termina cu un dezastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu