Costurile din spatele celor mai atragatoare oferte de inchirieri masini

In urma unor cautari riguroase pe internet ai calculat deja costul inchirierii unei masini, dar dupa incheierea contractului respectiv ai platit mai mult. Pare o escrocherie, dar sunt sanse mari ca acest fapt sa se datoreze costurilor ascunse de inchiriere. Acestea sunt de obicei ascunse prin neprecizare deoarece nu sunt sume care revin direct firmei, precum taxa de inmatriculare ori impozitul datorat catre stat. Costul TVA-ului poate fi de asemenea omis in ofertele de promovare a masinilor. Afla ce alte taxe te pot lua pe nepregatite atunci cand apelezi la oferte inchirieri masini Timisoara.

Oferte inchirieri masini Timisoara ale  site-ului www.rpdrentacar.ro cuprind tarife complet transparente, insa multe firme le ascund clientilor anumite taxe perfect legale, doar in scopul de a promova o serie de preturi mai atragatoare. Insa aceste taxe sunt de obicei trecute cu un font mai mic atat pe siteurile companiilor, cat si pe contractul de inchiriere.

Printre costurile ascunse de majoritatea firmelor se afla taxa de varf de sezon, practicata de numeroase companii. Oferte inchirieri masini Timisoara pot sa includa si taxa de inmatriculare a masinii, care poate avea mai multe denumiri, ca “taxa de vehicul”, insa se refera la acelasi lucru.

Taxa pentru al doilea sofer, taxa pentru kilometri in plus ori taxa de intarziere (penalitati de intarziere) sunt de obicei trecute in oferte inchirieri masini Timisoara cu diverse denumiri, insa sunt practicate de toate companiile din domeniu.
Una dintre cele mai putin cunoscute taxe pe care le practica companiile de inchirieri masini este taxa de preluare a masinii din alt loc decat sediul companiei. Multi clienti ai rpdrentacar.ro apeleaza la serviciile firmei pentru a o folosi cat timp sunt in tara si o lasa la aeroport, de unde este preluata de catre un angajat al firmei.
Pentru a evita neintelegerile, studiaza in amanunt ofertele de inchirieri masini Timisoara si solicita prin email o oferta personalizata. Pune toate intrebarile necesare inainte de a incheia contractul. Astfel, tu vei fi multumit de serviciul oferit si vei evita orice neplacere sau surpriza neplacuta.

Un comentariu:

  1. Sunt multe companii de inchirieri auto care practica tarife ascunse, eu am patit asta cu o companie de inchirieri auto Bucuresti unde am fost nevoit sa platesc aproape dublu.

    RăspundețiȘtergere