Ochi mai frumosi si mai bine conturati cu extensii de gene false fir cu fir

Ochii sunt oglinda sufletului. Pentru a scoate in evidenta niste ochi superbi trebuie sa ne ingrijim in primul rand de gene. Genele apara ochii de impuritatile din aer, ne ajuta sa aratam mai bine. Odata ce este detectat un corp strain care vrea sa patrunda in ochi, genele declanseaza un reflex care ne indeamna imediat sa inchidem ochii sau sa clipim energic. Unele persoane au genele destul de scurte si nu atat de estetice.

Pentru ele s-au inventat extensii de gene false fir cu fir, care seamna foarte bine cu genele naturale, au culori care sa se „asorteze” ochilor si cromaticii „suratelor”. Genele false sunt foarte rezistente, pot fi purtate si trei luni fara sa se degradeze, alungesc genele, le cresc in volum si remodeleaza ochii-intervine efectul de lifting. Aceste extensii de gene false fir cu fir sunt rezistente la actiunea factorilor externi, apa, soare, nu sunt friabile, nu se rup in timpul somnului. Conturul ochilor nu se va mai face cu rimel pentru ca genele false au si acest rol, de a contura ochii. De regula, genele false sunt facute din materiale sintetice tocmai pentru a nu provoca alergii si pentru a-si mentine forma in timpul purtarii. La regenerarea genelor naturale, cele false vor cadea si ele asa ca vor trebui inlocuite. Indiferent ce activitate intreprindem pe parcursul zilei, extensiile de gene false fir cu fir vor ramane intacte si isi vor pastra calitatile originale.

Iar daca va e teama ca adezivul de lipire v-ar putea cauza alergii, trebuie sa stiti ca acesta nu irita pleoapele si poate fi indepartat usor atunci cand genele naturale se regenereaza. Mai mult, ochii indepartati opti se apropie, cei curbati in jos se ridica doar prin aplicarea acestor tipuri de gene. Ca sa le pastrati pentru mai mult timp si sa va bucurati de ele, genele false trebuie ingrijite, nu trebuie sa trageti de ele sau sa le umeziti excesiv, trebuie sa le feriti atunci cand va stergeti cu prosopul pe fata, dupa dus sau dupa ce v-ati curatat fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu