Cateva lucruri la care sa fii atent cand alegi o agentie turism

Cea mai indragita perioada din an a inceput deja. De prin iunie deja toata lumea se gandeste la concedii, la zile insorite petrecute pe vreo plaja cu paiul in gura si umbreluta rotindu-se lejer in cealalta mana. Concediile au devenit asa de importante incat orice agentie turism profita din plin de banii si de dorinta oamenilor de a se distra si relaxa cat pentru un an.

In naivitatea lor si in euforia specifica achizitionarii unei oferte turistice, multi oameni uita sa mai verifice si ce fel de agentie turism au in fata, cat de serioasa e si daca se merita sa arunce atatia bani pe niste servicii care poate pot fi achizitionate mai ieftin individual. In primul rand, ca sa nu cazi in plasa ofertelor prea tentante, trebuie sa verifici la sange firma in sine. E bine sa mai intrebi si pe altii care au mai apelat la serviciile sale daca este serioasa, daca au primit ce au platit si cat de repede s-au obtinut toate actele, daca au fost in regula rezervarile si calitatea serviciilor hoteliere. Forumurile si retelele de socializare pot sa va furnizeze cele mai bune informatii despre cat de sigura e cumpararea unei oferte turistice de la o agentie turism pe care o preferati la prima vedere. Inainte sa intri pe usa unei agentii e bine sa dai un telefon, sa vezi ce fel sunt oamenii de acolo, daca esti multumit cum esti tratat si cum ti se raspunde, cat de informati sunt agentii de turism.

Abia apoi poti sa mergi si sa discuti direct cu ei si sa vezi cam cat de bune sunt ofertele si cat de serioase pot fi propunerile. Daca agentia de turism apare ca avand datorii, e bine sa o ocolesti, la fel si daca are review-uri proaste pe mai toate site-urile cu oferte indexate si servicii listate. Neaparat trebuie sa incheiati contracte de prestari servicii in care sa fie trecute drepturile si obligatiile fiecaruia. Orice modificari de program si de incheiere acte trebuie sa fie anuntate din timp, iar in caz de probleme, agentul de turism se va obliga sa le rezolve chiar si in timpul sejurului deja achizitionat, cand va aflati in zona cazarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu