Culorile verii 2015

Cu siguranta pe timp de vara, mai ales pentru ca este cald, apar probleme legate de vestimentatie si de fashion.

Articolele de vara sunt tot timpul prezente pe piata intr-o gama variata, iar rochiile sunt cu siguranta cel mai simplu si cel mai indicat accesoriu de vara pe care il putem adopta.

Dar ce se poarta in vara lui 2015 in materie de rochite sau de alte accesorii, este destul de dificil sa spunem deoarece aici vorbim de gusturi care cu siguranta nu se discuta.

Pe site-urile de specialitate vedem ca foarte recomandate sunt rochiile din matase sau sifon, pentru un aspect elegant, sau cele din bumbac, perfecte pentru oricare moment al zilei!

Vara aceasta, cele mai cool sunt rochiile cu model floral, cu dantela si tul sau cele cu broderie. In materie de culori, trebuie sa stii ca sezonul acesta la moda sunt nuantele pastel, dar si culorile puternice, asa ca poti alege intre: bleu, albastru marin, verde, albastru clasic, bej, crem, roz, tangerine, galben pal, nuante de maro si ciocolata, kaki, dar si rosu clasic.

Rochiile insa trebuie asortate in functie de momentul zilei avand in vedere ca atunci cand vrem sa fim in pas cu ceea ce inseamna fashion - trebuie sa ne straduim mai mult si sa gasim accesoriile cat si culorile indicate.

Rochiile cele mai ravnite, de pilda, pentru evenimentele de seara, sunt cele cu broderii, daca mergem la un eveniment mai select, iar daca mergem la un eveniment unde va participa numai tineret, iar tema va fi una disco, putem adopta si tinute cu paiete sau cu diverse teme disco.

Mai dificil este insa sa asortezi o pereche de incaltari la o rochie de seara, deoarece sandalele nu sunt tot timpul potrivite pentru evenimentee de seara, iar pantofii pot fi adesea incomozi. In aceeasi ordine de idei, trebuie sa avem mare grija cum asortam culorile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu