Laptop vs desktop

Chiar daca calculatoarele sunt de cele mai multe ori mai ieftine, mai bune si mai pot fi mai performante decat laptopurile, in ziua de azi, majoritatea populatiei detine un laptop deoarece el prezinta un foarte mare avantaj si anume poate fi portabil. Prin urmare daca ceea ce facem cu un desktop putem face si cu un laptop, insa oriunde, atunci acesta reprezinta cea mai buna achizitie.

Problema este ca laptop-ul este o unitate atat de compacta incat daca o componente se strica, face ca el sa fie inutil. Cu toate acestea el este construit intr-un mod modular, care permite repararea sau schimbarea fiecarei componente independent de celelalte, nefiind nevoie de achizitionarea unui laptop nou, iar daca aveti probleme de acest tip puteti apela la service onlaptop, despre care puteti gasi detalii cu o simpla cautare pe Google. De exemplu daca laptop-ul porneste insa display-ul nu se aprinde dar totusi poti distinge ceva pe fundal daca te uiti foarte atent sau prezinta dungi verticale ori orizontale atunci ai o problema cu una din componentele displayului. Si poti testa acest lucru prin conectarea laptop-ului la un monitor extern prin portul VGA/DVi sau HDMI.

Ecranul laptop-ului, in functie de problema pe care o are (se vede intunecat, nu primeste curent, are dungi, este spart, etc.), se poate repara sau inlocui. Pe www.onlaptop.ro gasiti orice model de display, iar daca il achizitionati depe site, montajul este gratuit. Iin service se poate repara un display defect astfel: se inlocuieste sau se repara pamblica LVDS a laptop-ului, se inlocuieste lampa display-ului daca aceasta este defecta, se inlocuieste invertorul daca acesta este defect, daca nici una din componentele anexe display-ului nu este defecta atunci acesta se va inlocui cu totul.

Prin urmare tehnologia ne ajuta sa intretinem tehnologia, partea buna a oricarei probleme fiind faptul ca solutiile sunt multiple si variate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu