Cum sa alegeti sisteme supraveghere performante si de calitate?

Asigurarea securitatii bunurilor personale, casei, masinii, a familiei sunt cele mai importante aspecte pe care proprietarii le au in vedere cand comanda sisteme supraveghere de ultima generatie pentru monitorizare constanta in interiorul si exteriorul casei sau cladirii de birouri. Variantele de sisteme de supraveghere sunt foarte multe si difera in functie de necesitati si de dotari.

Preturile se modifica si ele in functie de ce contine kitul de supraveghere video. De obicei, un kit supraveghere video contine camere de supraveghre, un DVR care inregistreaza pe HDD sau SSD tot ce capteaza camerele, alimentatoare pentru camere si surse de alimentare, cabluri de toate tipurile, mufe BNC, suporti. Pentru ca preturile sisteme supraveghere nu sunt tocmai mici, trebuie sa fim foarte atenti la ce alegem si de unde ne luam sistemele. Ca sa nu cadeti in plasa comerciantilor hoti, trebuie sa fiti atent daca se specifica numele producatorului pe echipamentul DVR. Daca luati un DVR no name si o inregistrare importanta ori nu este captata si stocata ori nu poate fi vazuta, atunci degeaba ati mai dat banii pe sisteme supraveghere. Daca achizitia se face online ar trebui sa verificati indicatorii de incredere, datele de contact, termenii si conditiile si modul in care sunt prezentate produsele, cat de documentate sunt descrierile, ce fel e suportul, daca se acorda, cum decurge o conversatie cu departamentul relatii clienti, ce spun altii despre site-ul respectiv. Conteaza mult si vechimea comerciantului si cat de calitativa e prezenta sa, ce fel de produse comercializeaza, cum le prezinta si le livreaza, ce fel interactioneaza cu clientii. Cel mai important insa este sa fiti dvs. documentati in privinta tehnologiei si evolutiei ei.

Un client care stie exact ce cauta, ce caracteristici au sisteme supraveghere va putea sa nu se lase inselat de vanzator. Nu in ultimul rand, pentru DVR trebuie sa va uitati la producator, cate canale video are, ce compresie are, rezolutia sa fie cat mai mare, cadrele pe secunda cat mai multe, iesiri video, conectivitatea HDD-ului si tipul interfetelor (ori RJ45, ori RS485).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu