Bubble, un nou tip de baloane cu heliu care va da tonul oricarei petreceri de cinci stele

Ce poate fi mai frumos la o petrecere decat sa vezi o sala sau o camera plina cu balonase colorate pe care copiii sa le „smotoceasca” ore intregi si sa rada in preajma lor. Baloanele cu heliu sunt asa de apreciate pentru ca plutesc, pot sa ii tina ocupati pe micuti ore intregi pentru ca nu se dezumfla, pot fi admirate si folosite fara grija ca decoratiuni pentru ca nu se sparg cand ti-e lumea mi draga. Pot fi plasate la mesele unde vor sta invitatii, in buchete sau decoruri desprinde din povesti, pe tavan, sau chiar pot fi facute arcade si bolti.

Chiar si pe ringul de dans pot fi aranjate baloane cu heliu asta pentru a-i face pe invitati sa pofteasca la un dans de pomina. Imprimarea serigrafica, utilizata pentru personalizarea baloanelor, are si ea multe avantaje, printre care rezistenta vopselei aplicate si rezistenta la radiatii UV. Cele mai noi modele de baloane de pe piata sunt cele tip Bubble. Spre deosebire de cele din latex, baloane cu heliu Bubble sunt din plastic, insa nu orice plastic, ci unul care se dilata, se intinde cand introducem heliul si devine imediat transparent. Efectul acestor transformari este unul spectaculos, in sensul ca sunt rotunde exact ca o minge si pot fi folosite imediat pentru a obtine decoratiuni spectaculoase. Tot ce se imprima pe baloane cu heliu tip Bubble iese imediat in evidenta, sunt stralucitoare si confera decorurilor si decoratiunilor o nota aparte, moderna si eleganta. Daca aveti de decorat o sala unde va avea loc petrecerea de nunta sau cea de dupa botez, puteti opta pentru baloanele single bubble, si ele transparente si cu diferite imagini, desene imprimate, baloane deco bubble, cu modele ce au cromatica alba-de la inimioare la flori sau stelute, dar si pentru cele de tip solid-color bubble, cu diferite culori, dar fara acea transparenta deosebita.

Alte modele de baloane cu heliu tip Bubble la moda sunt cele double-gen balon in balon, cu transparenta. Toate baloanele bubble rezista umflate cu heliu mult timp, isi pastreaza forma si nu se sparg, fiind ideale pentru orice petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu