Relaxarea nu a fost nicicand mai usoara cu un fotoliu de masaj

Omul a fost conceput in asa fel incat, atunci cand creierul a facut prea multe operatiuni complexe intr-un timp scurt sau efortul depus de organism este prea mare, sa ceara cateva clipe de relaxare. Relaxarea e esentiala pentru un stil de viata sanatos, un creier care functioneaza la parametri normali si pentru sanatatea organelor interne.

Oboseala cronica si durerile la nivelul sistemului osos provocate de prea mult stres si presiune aplicata in anumite zone pot degenera si ne pot tintui la pat pentru multe zile, pierzand astazi bani si oportunitati pe care in conditii normale nu le-am fi ratat. Daca si dvs. vreti sa scapati de dureri si sa va relaxati intr-un mod cat se poate de inedit comandati un fotoliu de masaj de la Komoder, magazinul online specializat in comercializarea de scaune si fotolii de masaj si, mai nou, paturi de masaj. Principal distribuitor al celor mai importante cinci marci de fotolii de masaj recunoscute la nivel international pentru functiile lor si beneficiile asupra sanatatii, Inada, iRest, Panasonic, Sanyo, Humantouch, Komoder va asigura o relaxare completa si confortabila, fara pic de efort sau bani cheltuiti in plus. Este exact ca si cum ati avea acasa propriul dvs. maseur, dispus sa stea la picioarele dvs. 24 de ore din 24.

Din cele peste 40 de modele diferite prezentate pe site puteti sa alegeti, de exemplu, un fotoliu de masaj iRest cu cel mai bun pret de pe piata si functii uimitoare. Tehnologia de masare 3D, masarea cu ajutorul mainilor si pernelor de aer, masarea picioarelor sau calcaielor si varfurilor degetelor mainii sunt doar cateva dintre tehnicile speciale de masaj care va pot scapa si de cele mai persistente dureri care nu va dadeau pace. Ideale pentru cei care au locuri de munca statice, ce presupun ore intregi petrecute pe un scaun, in fata unui birou, fotoliile de masaj de la iRest pot identifica automat pozitia umerilor, cea a corpului si a punctelor de masaj, pot aplica masaj cu presiune pentru brate cu 26 de perne de aer si nivele diferite de reglare. Un fotoliu de masaj de la iRest este ideal si pentru durerile de talpi, pentru ca are o functie speciala de masaj cu presiune de aer si prin intermediul rolelor pentru talpi. Alt tip foarte popular de fotoliu cu masaj este si cel produs de Panasonic, de exemplu, care are 3 ani garantie, fata de 2 ani garantie la iRest. Fotoliul Panasonic maseaza profund tesuturile, realiniaza straturile profunde ale muschilor, ofera chiar si masaj suedez si ajuta la relaxarea spatelui, in zona inferioara.

In plus, mai are masaj Shiatsu pentru gat, prin framantare, prin rulare sau prin lovire usoara. Descoperiti si alte modele de fotolii de masaj si functii interesante si eficiente pentru sanatatea dvs. pe komoder.ro. Transportul este gratuit, post garantia este de cinci ani, manualele sunt in limba romana, se monteaza usor, nu necesita suport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu