O dezinsectie facuta la timp va poate scapa de gandaci sau purici pe vecie

Locuitul la bloc are avantajele si dezavantajele sale. Pe de o parte, apartamentele sunt mai usor de intretinut, ai vecini pe care ii mai poti aborda, te mai poate ajuta cineva. Pe de alta parte, ai subsolul plin de mizerie, sobolani, tantari multi, gandaci, insecte periculoase, mirosuri neplacute. Pentru a controla eficient inmultirea si aparitia daunatorilor si insectelor periculoase pe scara blocului se recomanda o dezinsectie lunara sau anuala realizata de profesionisti cu substante de cea mai buna calitate.

Rovent, prin site-ul vulpeaucigasa.ro, efectueaza cele mai complete opertiuni de Dezinsectie pentru mediul rezidential, oferind garantie de 60 de zile si folosind doar substante care nu sunt daunatoare pentru oameni si mediu. Dezinsectia consta in aplicarea de substante specifice pentru decimarea populatiilor de daunatori si reducerea aparitiei unor generatii urmatoare. De obicei, dezinsectia se efectueaza in anotimpul cald, mai ales dupa ce au inceput caldurile si aparitia primelor semne ca se inmultesc din nou. Poate cei mai greu de distrus sunt gandacii si puricii care pot fi reale pericole pentru sanatatea oamenilor.

Tratamentele de dezinsectie se efectueaza in doua etape, incluzand efectuarea dezinsectiilor la intervale de 7-10 zile, pentru a nu permite formarea larvelor si a omori toata populatia adulta. Daca se constata ca au mai ramas larve sau populatie adulta se poate reveni cu un alt tip de tratament sau se poate insista pentru mai mult timp cu cel existent. Avantajul angajarii unei firme care se ocupa de dezinsectii este ca substantele ajung prin toate locurile unde isi petrec timpul daunatorii, sunt concentrate si puternice si pot extermina toate sursele de aparitie ale acestora.

In aceasta perioada puteti beneficia de oferta speciala dedicata asociatiilor de proprietari, dezinsectia pe scara fiind de doar 150 de lei. Intrati pe vulpeaucigasa.ro si solicitati o oferta de preturi si discounturi sau intrati in legatura telefonica cu un operator al departamentului relatii cu clientii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu