Informatii obiective si interesante si muzica pe toate gusturile

Inainte de a fi posibil streamingul online, posturile de radio puteau fi ascultate doar la un radio clasic, prin cautare pe scala a frecventelor specifice fiecarui post. Odata cu streamingul online la calitate inalta, radiourile din offline au inceput sa se auda si pe online, oriunde in tara si in lume. Prin intermediul Radio Unirea, un radio regional cu cea mai buna muzica si cele mai noi informatii, radio Teius live s-a putut receptiona mai usor si in tot orasul, fara prea mare efort.

Reteaua regionala a Radio Unirea FM permite ascultarea live in eter, dar si pe online a radioului cel mai bun din zona atat in Aiud sau Blaj, cat si in Alba Iulia si Sebes sau Teius. Zilnic, la radio Teius live se aud cele mai noi informatii si stiri, din ora in ora, despre evenimentel de interes din judet si din oras, cele mai aprinse dezbateri si talk-show-uri despre probleme de interes local si regional, dar si cea mai diversificata si mai buna muzica. Tot pe radio Teius live aveti ocazia sa intrati in direct sau sa dialogati cu personalitati importante din Teius si Alba, sa puneti intrebarile care va nelinistesc si sa fiti mereu la curent cu ce se mai intampla prin politica sau administratie. Informatiile obiective si documentate prezentate in eter si online, pe site-ul radiounirea.ro sunt mereu actualizate in timp real, redau cu fidelitate realitatea locala si judeteana si isi propun sa creeze o imagine cat mai fidela a spatiului in care isi desfasoara viata si activitatea locuitorii din judet.

Pe langa stiri si informatii din toate domeniile, radio Teius live va pune la dispozitie date actualizate despre vreme, curs valutar, imagini inedite de la cele mai interesante evenimente culturale si de divertisment din zona, dar si declaratii incendiare ale edililor sau vedetelor care ajung prin acele parti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu