Invitatii - marturii de nunta cu bec led – Pune la lucru ledurile pentru efecte deosebite

Un bec led este intotdeauna binevenit la nunta ta, dar daca nu gasesti exact ceea ce cauti sau vrei sa ai niste decoratii personalizate la nunta ta, exista multe modalitati de a iti face singur niste invitatii mai speciale. Unice si usor de facut, aceste tablite ii vor indruma pe nuntasi catre locurile lor si ii vor face sa iti admire creativitatea si abilitatile la lucru manual.

Multi miri vor sa obtina decoratiuni pentru mese care sa le puna in valoare nunta prin culoare si ce poate fi mai frumos decat mici leduri colorate, care sa lumineze diafan incaperea, in timpul dansului? Iata cum sa folosesti un bec led pentru a obtine niste obiecte speciale.

In primul rand, ai nevoie de carduri transparente din plastic, gravate cu numele invitatilor. Acestea se pot comanda la centrele xerox, ca si cartile de vizita. Procura-ti si agrafe de birou si desigur, cate un bec led pentru fiecare invitatie, un rub din plastic si apoi poti trece la treaba.

Taie tubul de plastic in segmente mici si apoi fa un sant transversal, cu ajutorul unui cutit. Ai grija sa nu tai de tot tubul – si sa ramai cu toate degetele intregi. Plaseaza cardul cu numele invitatilor in tubul de plastic, fixeaza-l bine in sant, apoi adauga cate un bec led in fiecare tub, conectat la bateria aferenta. Prinde tot ansamblul cu agrafa de birou, apoi scoate-i “urechile” metalice, pentru a o aseza pe masa.

Cand sunt gata, invitatiile cu bec led vor arata foarte frumos, astfel incat merita efortul investit in fabricarea lor. Totusi, daca nu ai destul timp sa iti faci singur invitatii pentru pus pe masa la nunta, apeleaza la prieteni si cunostiinte, pentru a termina proiectul cu bec led pana la nunta. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este faptul ca becurile led au o durata de viata variabila, in functie de culoare: cele rosii consuma mai repede bateria. De aceea, trebuie sa iti testezi creatiile, pregatind un prototip si testandu-l din timp.

Aceste invitatii decorative pot deveni si amintiri pretioase pentru nuntasi, asadar le poti transforma in marturii de nunta cu bec led, care pot fi folosite si refolosite, pentru a face un pic de lumina in amintirea unei nunti memorabile.
Insa, daca nunta ta are loc ziua sau intr-un loc foarte luminos, aceste invitatii cu bec led nu vor arata bine, de fapt, nu se vor vedea deloc, asadar ai grja sa le adaptezi nuntii tale si locului in care aceasta va avea loc.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu