Orient – calitate si durabilitate pentru un pret fair

Imbraca un barbat cu  un costum scump, care sa ii vina ca turnat, pune-i un ceas de calitate la mana, o pereche de ochelari de soare cool si un parfum desavarsit, si vei avea in fata imaginea puternica si dominanta a masculinitatii.

Dintotdeauna, barbatii si ceasurile au avut o relatie aparte, mai ales ca pana nu demult ceasurile au fost singura bijuterie pe care barbatii puteau sa o poarte fara sa fie acuzati ca au o latura feminina prea accentuata. Ceasurile au atat o latura practica cat si o latura demonstrativa. Ele sunt un marker pentru statutul unui barbat, pentru bunastarea sa si pentru stilul sau de viata. Unele dintre ceasurile cele mai populare de-a lungul timpului au fost cele produse de compania japoneza Orient. Ceasuri originale Orient pot fi cumparate in Romania de la secundar.ro, o colectie impresionanta de ceasuri intr-o varietate de stiluri, de la ceasuri elegante, clasice pana la ceasuri sport. Practic, orice barbat, indiferent de varsta, de categorie sociala, de job, de stil de viata, isi poate gasi ceasul potrivit, indiferent ca prefera ceasuri cronograf sau ceasuri simple, cu afisaj electronic sau cadran clasic, cu bratara metalica sau cu curea din piele, rotunde sau dreptunghiulare.

Orient Watches are in spate o traditie de peste 60 de ani si o reputatie ireprosabila, fiind la acest moment cel mai mare producator japonez de ceasuri mecanice. Din 2009 este o subsidiara a companiei Seiko Epson, un alt brand de renume in industria orologeriei si a ceasurilor de calitate pentru barbati. Ceasurile Orient autentice au atat mecanisme quartz cat si mecanisme mecanice, desi acestea din urma inregistreaza cele mai mari vanzari, ceea ce demonstreaza o inclinatie a barbatilor catre calitate.

Raportul calitate –pret pentru ceasurile autentice Orient este unul extrem de atractiv, ceea ce inseamna ca orice barbat care isi poate permite sa aloce un buget de maximum 1000 RON isi poate cumpara un ceas Orient de o calitate excelenta, de o rezistenta in timp fara precedent, de la http://www.secundar.ro/, fara sa mai vorbim ca Orient este una dintre putinele companii din acest domeniu care se poate mandri ca isi produce singura mecanismele pe care le foloseste pentru ceasuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu