Lamaia si beneficiile ei

Aproape in fiecare gospodarie, lamaia se gaseste este nelipsita. Avand multiple intrebuintari, este un fruct foarte folosit atat la deserturi cat si la felurile principale sau antreuri.

Lamaia face parte din familia citricelor si, pe langa alte beneficii, aceasta este un remediu in cazul frumusetii.
Bogata in vitamine, lamaia este foarte indicata in cazul cosurilor sau a punctelor negre. O felie de lamaie aplicata pe zonele cu probleme va da rezultate uimitoare. De asemenea, cand tenul devine gras si are un aspect unsuros, putem folosi sucul de lamaie aplicat pe o discheta masand usor tenul. 
Atunci cand ne gandim sa ne albim dintii putem economisi foarte multi bani prin alegerea pe care o facem. Alegerea noastra trebuie sa fie cea de a ne albi dintii intr-un mod natural si la noi acasa. In apa de gura putem adauga suc de lamaie apoi ne clatim gura cu acest amestec, iar dintii nostri vor deveni mult mai stralucitori si mai albi.

Buzele crapate sunt o problema majora pe timpul iernii. Cautam tot felul de balsame de buze hidratante si reparatoare pentru a reveni la buzele catifelate de alta data. In loc sa alergam prin farmacii pentru a gasi balsamul de buze perfect, putem apela cu incredere la frigider. Unde? Bineinteles, tot la sucul de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu