Spaima lenesilor: bratara care nu te lasa sa stai degeaba

Desigur ca toti am vrea sa nu facem nimic si sa ne vina banii asa, exact cum curge mierea din borcan pe o farfurie. Lenea a devenit o obsesie, un „must have” pe care foarte multi si-l permit si mai castiga si bani fara sa faca aproape nimic. Insa ce te faci cand ai de facut o sumedenie de lucruri la locul de munca si nu prea ai dispozitia generala, nu prea ai chef, pe romaneste, si ai vrea sa te doara fix in cot si sa pleci acasa.

Eh, cum in lume nimic nu e chiar perfect, treaba cu durerea se poate rezolva… Bratara Pavlok si-a propus sa revolutioneze productivitatea la locul de munca si sa ii mentina concentrati pe sarcini chiar si pe cei mai lenesi angajati cu ajutorul… durerii. Creatorul sau, Maneesh Sethi are o istorie destul de scurta online, insa e arhicunoscut de vreo doi ani, mai exact din 2012, cand s-a ferit de Facebook si dependenta de el intr-un mod foarte ciudat-a luat o fata, i-a dat bani numai sa-l palmuiasca bine atunci cand avea tendinta sa intre pe reteaua de socializare. Ideea bratarii e simpla: ori iti faci toate sarcinile pana la capat, ori intra in tine la curent electric sub forma de socuri de la bratara de te saturi de stat degeaba si de „lalaiala”. Foarte buna chiar si pentru cei care lucreaza dimineata si trebuie sa fie in picioare pe la 4-5 maxim, bratara poate sa ii „socheze” pana ii scoala din pat.

Sau, de ce nu, poate fi folosita de cuplurile care nu prea au o viata sexuala foarte palpitanta pentru a stimula partenerul mai putin dispus sa „rupa patu-n doua”, administrandu-i-se socuri cu bratara inteligenta ori de cat ori ritmul de penetrare este mult prea lent sau nu prea mai exista miscarile „viguroase” de la inceputul partidei de amor. Pe piata va putea fi gasita din 2015, pentru 250 de dolari-eu zic ca merita la cati bani poti scoate daca iti faci angajatii mai productivi si mai eficienti, dublandu-le chiar randamentul prin motivarea prin socuri si durere…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu