De la ProTv la Antena 1

Plecarile vedetelor din familia ProTV se tin lant. Mai nou, cel mai mare dusman al postului TV este Antena 1.
Vedetele care au plecat de la Pro Tv au fost “ademeniti” de cei de la Antena 1. Cu oferte mult mai generoase si proiecte de lunga durata, cele mai apreciate vedete care pana nu de mult faceau parte din familia Pro Tv, peste noapte au devenit membri Antena 1.
Pentru telespectatorii fideli, emisiunile TV nu vor mai avea acelasi farmec fara vedetele care faceau spectacol, care emanau energie; emisiunile erau frumoase datorita lor.
Mai intai Horia Brenciu, care facea parte din juriul de la “Vocea Romaniei”. Acum au ramas doar trei jurati la “Vocea Romaniei”, urmand sa se alature Tudor Chirila. Placarile au continuat cu cea a lui Stefan Banica Jr, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”. Stefan a negociat cu cei de la Antenta 1, iar in curand il vom vedea in postura de jurat la emisiunea “X Factor” alaturi de Horia Brenciu si Delia.
Ultimele plecari de la Pro Tv au fost cele ale juratilor de la MasterChef si a celui mai dur jurat de la “Romanii au talent”, Mihai Petre. Toate aceste vedete au fost preluate de Antena 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu