Trasaturi generale ale petrecerilor din restaurante botez

Petrecerea de botez marcheaza intrarea copilului in religia aleasa de parinti si este sarbatorita de catre romani cu mare fast si bucurie, ca si nunta. Multe restaurante noname s-au specializat in oferirea unor pachete competitive special destinate acestui tip de petrecere. In marea de oferte de pe o piata extrem de competitiva parintii trebuie sa tina cont de cateva detalii esentiale pentru ca petrecerea sa fie una reusita.

Simplu si bun
Petrecerile de nunta fastuoase sunt la mare pret, insa petrecerea de botez, fiind un moment mai personal, poate fi simpla. In functie de numarul de invitati, poti alege unul dintre numeroasele restaurante botez care inchiriaza sali intime pentru petrecerile de familie in locul unui local grandios.

Decoratii minimaliste
Decorarea unui local in care va avea loc o petrecere de botez se poate concentra pe detalii si pe accesorii facute manual. Prajiturele ori briose facute de bunicii copilului si cadouri facute de mama lui bebe pentru invitati vor fi un adevarat succes. O simpla inimioara cu numele copilului, decorata cu fundite poate fi lipita pe frigider dupa petrecere si pastrata ca amintire.
Numeroase restaurante botez propun concentrarea asupra meniului, ci nu asupra localului.

Cu bebe sau fara bebe?
O intrebare esentiala pe care si-o pun toti parintii atunci cand organizeaza petrecerea de botez este daca sa participe si copilul la eveniment sau nu. In functie de raspunsul acestei intrebari, oferta multor restaurante botez se schimba radical. Implicarea copilului la petrecere necesita o camera in care mama sa il poata schimba si alapta, atunci cand este cazul, precum si alte pregatiri suplimentare.
Decizia de a lua copilul la petrecerea de botez este una importanta.

Cu sau fara bebelus, cei prezenti trebuie sa se simta bine si sa petreaca in voie, sarbatorind botezul micutului si intrarea sa in viata religioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu