Fototapet camera copii

Nasterea unui copil este un motiv de bucurie pentru fiecare familie; gandul la un micut care alearga fericit prin casa, cu siguranta aduce un zambet pe chipurile viitorilor parinti. In acelasi timp, o asemenea veste poate fi si un motiv de stres. Fiecare incearca sa se pregateasca cat mai bine pentru a il intampina pe nou nascut, cu imbracaminte noua sau cu decorarea camerei.

Fie din acest motiv, ori datorita faptului ca doriti sa aduceti o schimbare in dorimitorul celor micuti, intotdeauna o idee buna este fototapet camera copii. In aceasta situatie, TrendExpert va vine in ajutor! Fototapetul reprezinta o imagine de dimensiuni mari (de la 127X184 cm, pana la 400X280 cm, dar si marimi pentru usa), in general din hartie, care se aplica pe peretele camerei dorit. Pe site – ul nostru (www.trendexpert.ro) gasiti o paleta variata de fototapet camera copii. Fie ca sunt baieti sau fete, micutii se pot bucura de imagini cu printese, de Spiderman in actiune, Winnie The Pooh, Lion King, Cars, Pirates of the Caribbean si multe altele. Datoria acestor imagini, copiii se vor simti mai aproape de personajele preferate din desenele animate; cu un pret convenabil si cu un simplu click, ei se vor simti printi si printese.

In gama noastra de modele de fototapet camera copii, sunt si cele pentru usa dormitorului, o varianta inedita si creativa de a va decora locuinta. Cu siguranta micutii vor fi incantati sa paseasca intr – o lume de basm, iar invitatii uimiti de creativitatea dumneavoastra.

Pentru mai multe sfaturi si detalii cu privire la gama noastra completa de modele de fototapet camera copii si nu numai, nu ezitati sa ne scrieti la contact@trendexpert.ro sau sa ne contactati la 0755. 147. 973. Profesionistii nostri va stau la dispozitie!

Un comentariu: