Iti vrei iubirea inapoi?

Mai simti inca dragostea pentru fosta prietena, indiferent ca sunteti extrem de apreciati de unii si pentru ca multi oameni au fost invidiosi pe relatie? O multime de oameni au de a face cu acest tip de situatie. Desi relatia nu ar putea avea un viitor, probabil ai putea simti cu toate acestea ca ai nevoie de a reveni la fosta, dar nu stii cum.

Ce pasi importanti trebuie sa faci pentru aceasta? Numai in cazul in care nu se pot aplica sfaturile si sugestiile corespunzatoare, este posibil nevoie pentru a repara relatia de mai multa munca. Aici voi da o explicatie a tehnicilor pe care trebuie sa le iei in considerare:

Trebuie sa fii o persoana care este profunda si se incadreaza in lista dragostei. Incearca sa reflectezi la momentul in care v-ati intalnit si sa va indragostiti din nou. Aminteste-ti exact ceea ce ar trebui sa faci, in scopul de a reveni la sentimente mai bune.

A fost o chestiune de stil, starea de spirit sau chiar modul in care va imbracati? Apoi, trebuie sa te intorci la inceputuri si trebuie reaprins focul pe care l-ai folosit pentru a obtine interesul fostei iubite.

Trebuie sa fii la dispozitia ei. Nu fii prea sociabil cu alte persoane ce nu au niciun interes sa va ajute sa reluati o relatie. Trebuie sa stie si prietena ca inca ai nevoie de dragostea ei in viata ta. Puteti obtine avantaje tinandu-va departe de alte persoane care incearca sa se apropie cu alte intentii.

Utilizeaza trecutul in avantajul tau. Trebuie sa folosesti acest instrument de mare importanta pentru a obtine interesul fostei iubite. Incercati sa va amintiti de lucrurile folosite pentru a completa culoarea de imbracaminte care i-a placut fostei prietene. O memorie buna poate aduce fericirea persoanei dragi pe care o vrei langa tine. In plus, gaseste lucrurile care fostei prietene ii placea sa le purtati. Toate aceste masuri pentru a revigora toata relatia va va oferi o mare oportunitate de a evita despartirea.

Puneti atentie reala pe voi. Acest lucru implica sa va puneti cateva intrebari. Cum ati putea schimba lucrurile care au dus la despartire si cum nu trebuie sa mai faceti asa ceva, iar pe viitor cum sa fiti mai atent cu voi?

Incercati sa luati in considerare modul in care acestea au facut schimbari in relatie. Compara cum sunteti acum, cum ati fost inainte si daca va trebui sa va schimbati si incercati sa mergeti inapoi la acele vremuri, atunci cand v-ati indragostit.
Schimbarea de look in hainele tale, parul si tot ceea ce crezi ca e necesar pentru a avea curaj de a merge inainte. Acest lucru va face sa deviniti cineva nou, in stare proaspata si va va da un aer aparte de incredere ca totul va merge mai bine de acum inainte.

Pentru a face fosta sa revina la tine trebuie sa-i spui ca iti pare rau. Ganditi-va la ceva ce ati facut sau nu si pentru un motiv sau altul s-a incheiat relatia voastra. Pregateste scuzele bine structurate si asuma-ti intreaga responsabilitate, fara a sublinia ca e doar din vina ei. Accepta toate problemele si promisiunile si nu le repeta din nou, daca ti-a dat o alta sansa.

Fa ceva ce nu ai facut vreodata pentru ea. Amintiti-va ce nu ati facut vreodata pentru voi, si faceti din aceasta actiune una de neuitat. Profitati de aceasta oportunitate si faceti-o, acest lucru o va face sa creada ca acum esti o persoana mult mai buna si ca te-ai imbunatatit considerabil. Atunci cand se aplica aceste sfaturi despre cum sa obtii increderea fostei iubiri, trebuie sa ai intr-adevar de gand ca o sa reusiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu