Cum iti dai seama ca vrea sa te paraseasca

Nimanui nu ii place sa se trezeasca din senin ca este parasit si nimanui nu ii convine sa fie lasat cu ochii in soare. Asadar ca sa nu fii lasat cu ochii in soare si sa te trezesti ca nu ai nici macar ochelari de protectie, de frica sa nu te arda soarele,  mai bine iei masuri de pracautie.

Iar printre aceste masuri se pot numara cateva dintre care: nu iti pune toata viata in mainile ei si incearca sa ai mereu un plan de rezerva, incearca sa iti pastrezi macar un prieten care sa fie numai al tau, ca sa te asiguri ca ai pe umarul cui sa plangi si ai grija ca prietena ta sa nu se inteleaga prea bine cu mama sau cu sora ta, ca sa nu fii apoi batut la cap ca ai lasat unatate de fata cand de fapt ea te-a lasat, insa esti prea mandru ca sa accepti asta sau ca sa zici asta la lume. De fapt ar fi bine sa se vada cat mai putin cu familia ta sau chiar numai sa se fi cunoscut o data si atat.
Iata cum iti dai seama ca esti pe cale de a fi parasit de iubita sau de prietena ta:
  • prietenii sau prietenele ei nu mai vorbesc cu tine sau cel putin cand iesiti impreuna ea este in centrul atentiei. e posibil ca cele mai bune prietene ale ei chiar sa fie rautacioase cu tine si sa iti arunce priviri malitioase
  • prietenii care candva erau “ai nostri” acum au devenit “ai mei”
  • lucrurile ei incep sa dispara de pe la tine. IN cazul in care si-a facut culcus incet - ince la tine si a inceput sa isi aduca lucruri, daca va vrea sa dispara din viata ta, isi va duce si lucrurile incet - incet de la tine de acasa.
  • nu va mai certati. Daca a fost o perioada cand va certati foarte mutl, atunci acum e momentul sa iti dai seama ca daca nu va mai certati, ei nu ii mai pasa si a trecut mai departe, fiind pregatita sa faca pasul cel mare.
  • nu ii pasa cand o vezi nearanjata pentru ca e si normal - ea nu te mai vrea si nu mai simte nevoia sa para frumoasa in fata ta
  • se ascunde de tine atunci cand vorbeste la telefon - incepe sa aiba secrete si nu mai vrea sa stii ce detalii se ascund in viata ei
  • nu iti mai povesteste despre cea facut azi sau ieri si seara abia daca iti spune noapte buna
Iar daca aveti un animal impreuna, e clar ca va incerca sa il ia cu ea asa ca incearca sa ii castige simpatia si il aiba de partea ei. Insa animalele cum nu sunt atat de inteligente, vor inghiti toata mancarea sau toate atentiile pe care i le ofera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu