Statiile radio CB Midland Alan 42, prea mici, prea bune pentru drumetii

Te-ai gandit sa faci o drumetie prin munti cu gasca si vrei sa nu risti nimic? Mai aveti cu voi si doua masini care trebuie sa urmeze traseul prestabilit, fara abateri? Indiferent ca mergeti tot drumul cu masina sau mai aveti si portiuni din traseu unde mergeti pe jos, in aer liber, statiile radio CB se pot dovedi extrem de folositoare.

Pe cele mai bune dintre ele le puteti cumpara de pe cbmania.ro, un magazin online specializat in echipamente de comunicatii. Daca nu stiti exact care sunt mai fiabile, mai eficiente, mai ieftine, ar fi de preferat sa luati in considerare produsele din oferta magazinului online aflate in categoria statiilor radio Midland Alan 42, cele mai mici din gama de statii radio CB profesioniste. Statiile radio Midland Alan 42 sunt universale, in sensul ca pot fi utilizate fie afara, in aer liber, fie in autoturismul dvs. In aer liber alimentarea se face cu batereii normale, sase la numar, sau cu opt acumulatori, exista si un incarcator inclus in setul complet de accesorii pe care-l primiti la cumparare, dar si o antena mica.

In masini, montarea e foarte usoara si rapida, statiile radio CB Midland Alan 42 ocupand foarte putin loc in economia interiorului autoturismului. Pentru o receptie si emisie impecabile este de dorit achizitionarea unei antene exterioare la fel de simplu de montat. Ecranul statiilor de acest tip este ofertant, mare, iluminat, cu afisarea canalului si standardului de tara, precum si frecventa. Ca functii principale asigurate de statiile radio CB Midland Alan 42 amintim scanarea, amintirea ultimului canal selectat, butonul de EMG si modificarea puterii la 1W sau 4W. Atunci cand avem de comunicat ceva prin statie intr-o zona in aer liber, fara obstacole foarte utila este mufa tip BNC inclusa unde putem atasa o antena.

Nu in ultimul rand, statiile vin si cu adaptor pentru priza de bricheta, o husa de piele si incarcator la priza. Optional se poate alege pachetul cu o placa de ecou Bytrey, pentru o receptie si emisie mai clara. Doar in aceasta perioada, statiile radio CB Alan 42 au o reducere cu cuprinsa intre 7-8% aplicabila pretului de raft, in momentul cumpararii produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu