Ai o casa de vanzare? Pune un anunt si o vinzi cat ai spune imobiliare

Ai pus ceva bani deoparte si vrei sa-ti cumperi o casa sau o vila asa cum ai visat dintotdeauna? Topimobiliare.ro, unul dintre cele mai accesate portaluri de anunturi imobiliare din Romania are peste 1000 de case de vanzare, vile, cabane, foste ferme si alte spatii de cazare si recreere.

Ofertele sunt localizate in mai toate zonele tarii, preturile sunt cele mai bune de pe piata la ora actuala, fiecare oferta e verificata si garantata de echipa Top imobiliare, acestea provenind fie de la proprietari, fie de la agentii imobiliare. In pagina ofertelor de case de vanzare puteti sa vedeti toate detaliile importante pentru o achizitie in deplina cunostinta de cauza, puteti negocia direct propunand dvs. un pret prin completarea unui formular online simplu sau puteti citi si o scurta descrierea a viitoarei dvs. case.

Daca va bate gandul sa luati si o cabana la munte sau o fosta ferma unde sa simtiti ca traiti ca la tara in adevaratul sens al cuvantului nu trebuie decat ca accesati categoria case, apoi subcategoria cabane sau fosta ferma. Organizarea intuitiva a portalului in categorii precum Agentii imobiliare, Oferte recente, dezvoltatori si includerea anunturilor actualizate in acestea scurteaza considerabil timpul pierdut la cautarea prin sutele de oferte disponibile pe site. Proprietarii care vor sa posteze anunturile pentru case de vanzare trebuie sa-si creeze un cont de utilizator si pot posta orice fel de anunt rapid, primind notificari ori de cate ori un client este interesat de oferta lor.

Anunturile sunt gratuite, fie ca sunt adaugate de agentie imobiliara sau proprietar timp de un an, dar asta doar pentru cei care se inscriu pentru prima data pe portal. Reclama privata este platita insa, agentiile, particularii si companiile facand parte din aceasta reclama. Asadar, ai foarte multe facilitati care-ti usureaza cautarea unei case de vanzare si oferte alese special pentru tine, doar acelea care te intereseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu