Optiunea ideala – oja semipermanenta

Ca optam pentru gel, ca optam pentru oja clasica sau pentru oja semipermanenta nu mai exista niciun dubiu pentru nimeni ca unghiile unei femei trebuie sa fie mereu desavarsite. Va imaginati cum ar fi sa ajungeti la birou cu varfurile unghiilor exfoliate pentru ca aseara ati avut o chiuveta de vase de spalat si intre asta si baile copiilor nu ati mai avut timp de inca un strat de oja? Sau cum ar fi sa va prezentati la o petrecere cu o unghie ciobita pentru ca n-ati avut ce face si v-ati jucat putin cu brelocul de la chei?

Daca tot alegem sa purtam oja pe unghii si sa le coloram, atunci e de la sine inteles ca trebuie sa si avem grija ca aceasta culoare sa fie impecabila. Iar atunci cand vorbim despre oja noastra clasica, cea de toate zilele, acest deziderat este ca si imposibil! Pentru ca daca ne facem manichiura la salon va trebui sa pierdem macar saptamanal cate o ora acolo, iar daca ne facem manichiura acasa, ar trebui sa stam in fiecare seara cu oja in mana pentru retusuri neaparat necesare. Cum din motive de sanatate dar si estetice, unghiile cu gel nu sunt o optiune pentru multe dintre femei, ramane ca cea mai viabila alegere oja semipermanenta. Este ideala pentru ca nu te face sa pierzi timp decat o data la doua trei saptamani pentru aplicare sau intretinere la salon, este ideala pentru ca nu se poate intampla niciodata sa ajungi la o intalnire, la birou sau la un eveniment cu unghiile sarite, ciobite, exfoliate, etc. Si in plus confera o stralucire absolut irezistibila unghiei.

Nu dauneaza unghiei naturale, mai ales daca folosim produsele celor de la gelurideunghii.ro si mai mult decat atat, pentru unghiile casante si fragile sunt mai mult decat benefice, intarindu-le si dandu-le un look pe care cu o oja obisnuita nu l-ar fi putut avea niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu