Un trio de succes

Chiar daca partea de concepere si lansare a unui site inseamna o munca titanica, de la idee si pana la crearea continutului cu care site-ul va fi populat, nu inseamna ca munca se termina odata cu punerea site-ului online. Pentru ca totul sa decurga perfect si sa nu existe utilizatori nemultumiti atunci cand intra pe un anumit site sau cand viziteaza o pagina a unui site, este absolut necesar sa beneficiem de servicii de mentenanta web, apoi de servicii de web design Bucuresti, iar in cele din urma de servicii de optimizare.

Nimeni nu continua sa intre pe un site care nu este updatat, pe un site care nu vine mereu cu ceva nou, fie ca vorbim despre informatii noi sau despre produse noi, in cazul in care site-ul este un magazine online. De asemenea, nimeni nu continua sa verifice linkuri care s-au dovedit inactive sau gresite, venite de pe un site. Un site neupdatat cum se cuvine si neverificat din toate punctele de vedere, astfel incat sa ofere o experienta cat mai placuta de navigare, este un site care va pierde in mod continuu teren, indiferent cat de multa munca s-a depus pentru conceperea sa, sau indiferent cat de inventiv si bine arata el, ca si web design. De asemenea, oricat de bine ar arata un site si oricat de bine ar functiona el, daca nu este promovat cum se cuvine nu va beneficia niciodata de vizibilitate, nu se va afla niciodata printre primele rezultate ale Google atunci cand se efectueaza cautari dupa diverse cuvinte cheie, si de asemenea nici nu va beneficia de trafic, si nici de clienti, in cazul magazinelor online.

Un segment foarte important din promovarea online il reprezinta partea de optimizare SEO, un domeniu care capata astazi din ce in ce mai multa notorietate si a carui valoare incepe sa fie cunoscuta de toti administratorii de pagini. Fara SEO nicio pagina si niciun site nu vor avea nicio sansa sa reziste in lumea dura in care o multitudine de site-uri de pe o nisa se bat sa cucereasca primele locuri in SERP-ul Google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu