Mancare naturala si alimente de baza

Chiar daca preturile unor produse de origine naturala sunt putin mai ridicate fata de produsele intalnite la toate supermarketurile de pretutindeni, se pare ca acestea isi merita cu mult mai mult investitia. Mancarea bio, de orice natura ar fi ea, ori ca vorbim despre cafea, despre faina sau despre orez, poate sa ne imbunatateasca simtitor stilul de viata si sa ne ofere mult mai multa energie. 

Un stil de viata sanatos nu inseamna numai mancare sanatoasa, ci si putina miscare care sa ne ofere sansa sa avem un trup zvelt. Dintre aceste produse bio vom aminti in continuare o parte, care pot fi substituente reale la mancarea pe care o consumam zi de zi, iar efectele acestui consum sa fie simtite enorm. De exemplu, cafeaua bio nu numai ca ne ofera un plus de energie, insa efectele consumului pe termen lung nu sunt nocive. Un alt exemplu ar mai fi otetul balsamic, care este mult mai putin daunator organismului si poate sa inlocuiasca usor otelul din mere sau otetul din vin. Zaharul, atat de toxic pentru organism poate sa fie in acest caz inlocuit de zaharul de trestie auriu bio care are rezultate miraculoase asupra pielii cat si a intregului organism. Si desigur pentru pasionatii de mancaruri asiatice, acestia pot opta pentru diverse combinatii de orez brun cu bobul lung ecologic si legume bio. Un alt produs care merita consumat ar mai fi faina de soia cruda, aceasta avand si un mare plus si anume faptul ca are o calitate nutritiva mai mare fata de faina normala si in plus nu aste atat de daunatoare. 

Insa, in mancare bio nu intra doar acestea, gama de produse fiind mult mai larga, mancarea bio reprezentand in general produsele obtinute pe o cale naturala, fara aditivi sau alte tipuri de substante sintetice, iar aici mai adaugam si branza, ceaiurile, cerealele integrale, indulcitorii naturali, apicole, legumele conservate bio, fructe diverse uscate sau seminte, gemuri, produse din peste si multe altele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu