Sistemele home cinema si avantajele lor

Vizionarea unui film la cinema reprezinta, inca, o experienta greu de reprodus in propria locuinta. Sistemul de sunet performant, dimensiunile foarte mari ale ecranului fac dintr-un film vazut in salile de cinema o experienta unica.

Incercarea de a reproduce efectele unui film vazut in salile de cinema in propria locuinta s-a materializat oarecum prin aparitia sistemelor home cinema.

Ce reprezinta un sistem home cinema si din ce este compus?

Un sistem home cinema este alcatuit dintr-un DVD-player sau Blu-ray player care reda filme stocate pe unul dintre aceste medii si dintr-un sistem de boxe format dintr-un subwoofer si mai multi sateliti. De obicei, sistemul de sunet este de forma 2.1, 5.1 sau 7.1, ceea ce inseamna ca este alcătuit din doi sateliti si un subwoofer, cinci sateliti si un subwoofer sau sapte sateliti si un subwoofer.

Avantajele oferite de sistemele home cinema:
  •     Vizionarea unui film in conditii optime, asemanatoare cu cele care va sunt   puse la dispozitie in salile de cinema
  •     Pret accesibil pentru o calitate garantata
  •     Calitatea ireprosabila audio si video
  •     Performanta in confortul propriei locuinte
  •     Vizionarea unui film cu efecte de sunet deosebite si o calitate superioara a imaginii

Cu ajutorul sistemelor home cinema (‚cinematograf acasa’) te poti bucura de vizionarea unui film la standarde inalte. Pentru aproape oricine vizionarea unui film este o activitate relaxanta si placuta, mai ales in weekenduri. Transformati aceasta activitate intr-una si mai placuta, prin intermediul unui sistem home cinema.

Nimic nu se compara cu un film bun vazut in conditii optime, intr-un cadru familial si intr-o maniera performanta, la nivel de sunet si imagine. Sistemele home cinema au fost concepute pentru astfel de situatii si pentru persoanele care apreciaza calitatea unui film ''bine vazut''.

Magazinul de echipamente audio Stereomag.ro iti propune o oferta completa si variata de sisteme home cinema (sisteme 2.1 si 5.1) profesionale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu