Cauti un hotel in zona Unirii?

Vizitezi Bucurestiul in curand? Vrei un loc de cazare ca sa fie aproape de principalele obiective culturale ale orasului? Aveam cel mai bun pont pentru tine. AVE Hotel Unirii Vila Parlament este situat la doar 200 de metri de Casa Poporului si de noua Catedrala a Neamului si relativ aproape de metrou si de Centrul Istoric Vechi. In acest mod veti putea sa vizitati orasul si sa ajungeti usor in ce zona doriti. Acesta este doar unul din avantajele pe care le aveti cazandu-va la hotelul AVE. 

Nu trebuie sa trecem cu vederea calitatea serviciilor si ambianta pe care le ofera acest hotel. Indiferent daca sunteti singur, in cuplu, in familie sau cu gasca de prieteni va veti bucura de aceleasi conditii deosebite, de spatiu si intimitate. Va asteptam cu camere cu un design deosebit, minibucatarie utilata complet, aer conditionat, internet Wi-fi, televizor LCD, baie cu jacuzzi, dus cu hidromasaj, terasa amenajata. Astfel, acest hotel din zona Unirii va poate oferi tot ce v-ati putea dori de la un hotel, si nu oricum, ci la cel mai convenabil pret. Pentru ca vrem ca sederea dumneavoastra la hotelul AVE sa fie una memorabila va asiguram camere cu mobilier avangardist, un personal care se comporta exemplar, cele mai bune bucate si cele mai bune oferte la orice tip de camera inchiriata. Sa nu uitam de gradina din jurul hotelului, amenajata spectaculos, reprezentand o oaza de verdeata in inima orasului. Gradina este de asemenea dotata cu un gratar de care poti dispune in orice moment. Suna exact ca descrierea locului unde ai vrea sa petreci cateva zile, asa-i? 

Asadar fie ca vizitati orasul pentru o perioada scurta de timp sau sunteti intr-o vizita de afaceri, acest hotel din zona Unirii va va asigura gazduirea perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu