Cauti afaceri de vanzare online? Le poti gasi pe cele mai interesante pe Folosit.com

Antreprenoriatul este pentru multi doar un termen din dictionarul modern al limbii romane. Pentru altii insa, antreprenoriatul inseamna in primul rand sansa la deschiderea unei afaceri pentru cei cu idei multe si un pic de initiativa, pentru cei cu un buget care le e la indemana si care merita investit intr-o viziune de moment. E destul de greu de pornit o afacere, asa ca se poate apela la o solutie de compromis.

Exista deja, e adevarat, nu prea multe, afaceri de vanzare, ale unor persoane fizice sau juridice care poate si-au gasit un alt mod de a face bani sau nu le-a mai mers afacerea pentru ca nu au destul timp, si-au schimbat „macazul” orientandu-se spre ceva mai profitabil. Avantajul lor e ca nu investeti in deschiderea lor, se preiau ideile si infrastructura, iar cu putina imaginatie afacerea poate inflori si poate aduce profit relativ rapid. De exemplu, daca nu stiti unde ati putea gasi asa ceva, puteti cauta printre sutele de anunturi de pe Folosit.com. In oferta actuala sunt deja doua tipuri de anunturi care se incadreaza in categoria afaceri de vanzare. Un prim tip este cel al vanzarii de afaceri online, adica de magazine online deja create, care aduc profit, dar poate care nu mai reprezinta o prioritate pentru cel care le detine. In acest caz, se preiau toate elementele unui site, se asigura un anumit trafic, se vand si anumite liste cu spatii publicitare si publicitari care erau interesati de site-ul respectiv. Investitia e minima, chiria nu exista, iar afacerea poate fi repusa pe picioare daca aveti idei bune si stiti cu ce se mananca marketingul online si cam cum se „carmeste” o afacere online.

Alt tip de anunturi cu afaceri de vanzare este cel care implica vanzarea unor anumite spatii, anumite sedii care nu mai sunt folosite sau proprietarul pleaca din tara. Aici exista un oarecare risc, pentru ca e vorba de spatiu fizic, e vorba de acte de obtinut, preluarea anumitor probleme care vin la pachet cu spatiul etc. Mai exista si riscul unui pret prea mare pentru o eventuala afacere care nu merge pentru ca zona este proasta, nu e „vad” pentru ceea ce se vrea a fi dezvoltat. Daca stiti ce vreti si cum sa va orientati puteti sa bateti palma si sa obtineti un chilipir cu un efort minim…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu