Arta Mobilei, magazin de mobila la comanda din Bucuresti

Ti-ai deschis de curand un spatiu comercial, un hotel, un bar, club sau alt tip de spatiu asemanator pentru cumparaturi, distractie, sau locuit in Bucuresti? Cauti un magazin de mobila la comanda bucuresti de unde sa iei piese de mobilier ieftine si de cea mai buna calitate?

ArtaMobilei.ro, cel mai bun magazin de mobila la comanda bucuresti este raspunsul la aceste intrebari. Cu experienta de peste opt ani si o echipa de profesionisti care sunt atenti mereu la detalii si la pretentiile clientilor, Arta Mobilei va pune la dispozitie o oferta de mobilier comercial din PAL si MDF pentru amenajarea spatiilor de prezentare si expunere pentru produsele dintr-un supermarket, de exemplu, avand componente din metal si sticla sau accesorii si corpuri speciale proiectate in cele mai variate forme.

Mobilierul cumparat de la fabrica de mobila la comanda bucuresti Arta Mobilei poate fi pus in magazine de bijuterii, supermarketuri, poate fi folosit pentru rafturi si accesorii pentru mazagine GSM, patiserii, panificatie, sau chiar mall-uri. Consultanta si proiectarea si livrarea si montajul sunt asigurate de producator, pot fi comandate chiar si insule pentru magazine, mobilier pentru receptiile magazinelor. Pentru baruri, cluburi, lounge baruri, restaurante, Arta Mobilei poate confectiona canapele, fotolii sau mese, masute, baruri, podiumuri. Pentru locatiile mai sofisticate se pot face beach bar-uri, pergole, se poate contura designul cafenelelor, teraselor sau restaurantelor, pot fi capitonati peretii si stalpii.

Mobilierul e realizat la comanda in functie de ce dimensiuni si culorise prefera, poate fi accesorizat in functie de gusturile clientului, garantia este de doi ani, iar termenul de realizare este de cel mult 20 de zile lucratoare de la preluarea si confirmarea comenzilor. Daca alegi fabrica de mobila la comanda Bucuresti, Arta Mobilei nu esti nevoit sa treci prin mana intermediarilor, poti da un e-mail echipei si vei fi sunat de un consultant pentru a ti se oferi o propunere de oferta si preturi speciale pentru tine.

Un comentariu:

  1. buna ziua,

    am dat un E-Mail in 22 August dimineata, dorind sa comand un pat (de 3060 lei) la aceasta Firma si inca astept un raspuns. Am si sunat alataieri, mi-a raspuns un barbat care zicea ca maine (adica ieri) ar urma sa-mi raspunda la mail. Mi-ar placea sa pot sa reclam personalul la patron insa o asemenea rubrica nu exista pe site. Este bataie de joc. Reclama de pe site, gen, livram in 10 zile sau raspuns garantat la mailuri in 24 de ore este gratuita si mincinoasa.

    RăspundețiȘtergere