Cele mai inspirate invitatii de botez originale

Originalitatea e esentiala atunci cand vine vorba de un eveniment important din viata ta, a familiei sau a copilului tau. Botezul, nunta, logodna si petrecerile asociate nu sunt intr-atat de reusite daca invitatii pe care ai mizat nu ajung la timp sau nu doresc sa vina pentru ca nu se simt atrasi de felul in care au fost chemati la eveniment. De aceea e important ca rudele si prietenii sa primeasca invitatii de botez, de exemplu, originale, lucrate cu atentie si inspirate, astfel incat sa isi doreasca sa participe la botez si sa-l cunoasca personal pe micut sau micuta.

Pentru ca timpul e pretios si un botez se organizeaza foarte greu, multe detalii trebuie puse la punct chiar si pe ultima suta de metri, cea mai buna solutie e cautatul de invitatii de botez in mediul virtual, in magazinele online foarte ofertante la acest capitol. happycards.ro este locul ideal de unde poti sa cumperi cele mai simpatice si mai inspirate invitatii pentru nunta, pentru botez sau marturii si accesorii. Invitatiile de botez sunt adaptate pretentiilor clientilor, astfel ca se pot achizitiona invitatii de botez clasice, simple, cu un fond colorat si un ursulet, de exemplu, intr-un colt, unele mai creative, cu snur, decupaje si imprimeuri sau fundita, dar si unele cu personaje din desene animate incluse in grafica invitatiei, viu colorate.

Fiecare invitatie e colorata diferit, insa tinand cont de sexul copilului – in oferta regasim invitatii de botez roz, pentru fetite, galbene, albastre, pentru baietei. Cine vrea sa aiba invitatii mai speciale poate comanda seturi pentru botez cu o grafica foarte atragatoare – un cartonas-invitatie cu bebelusul desenat si un decupaj interesant cu bebelusul intr-un trenulet, gata sa porneasca prin viata. Plicurile in care vor fi trimise invitatiile sunt personalizate, pot fi cumparate separat, sunt asortate cromatic cu invitatia si au imprimate personaje din desene animate zambitoare si colorate in ton cu plicul.

Modelele prezente pe site sunt atent realizate din hartie de calitate si culori adaptate celor mai inalte standarde de calitate. Acelasi site ofera si accesorii pentru botez – cruciulite, trusouri, baloane, hainute, lumanari, la preturi accesibile, de buna calitate, pentru un botez reusit din toate punctele de vedere. Plata comenzii se face la primirea produselor, e ramburs, iar transportul e gratuit peste comenzi de 250 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu