Evenimente culturale si muzicale din Iasi

Iasul este prin excelenta un oras cultural. Manifestarile culturale predomina in Iasul lui Eminescu si al lui Creanga asa ca ar fi pacat sa le ratezi. Cele mai interesante evenimente iasi nu sunt intotdeauna usor de gasit, asa ca Internetul va poate ajuta sa le descoperiti in timp util si sa participati la ele in masura timpului disponibil. Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, prin intermediul paginii sale web http://radioiasi.ro, va pune la dispozitie cel mai complet ghid cultural axat pe evenimente iasi pe care nu ar trebui sa le ratati.

In sectiunea evenimente iasi sunt publicate saptamanal cele mai bune manifestari culturale si muzicale din Iasi si din alte judete ale Moldovei. Fiecare eveniment are specificate data si orele de desfasurare, sunt amintiti participantii, invitatii speciali. Dezbateri, lansari de carte, festivaluri, expozitii, concerte, toate sunt adunate intr-o singura pagina de evenimente iasi, cu arhiva aferenta. Puteti astfel sa nu ratati intalnirea cu scriitorul dvs. favorit sau cu artistul pe care-l indragiti, sa cititi cele mai recente carti ale scriitorilor importanti pentru viata culturala ieseana. Pentru cei care se grabesc si nu au timp sa umble prin arhiva, in pagina dedicata evenimentelor exista si un motor de cautare foarte bine pus la punct, puternic, cu optiuni suplimentare de cautare avansata si aplicarea filtrelor pentru cautari precise. In plus, harta interactiva asociata fiecarui eveniment, cu ajutorul Google Maps, va indruma exact spre locul in care va avea loc evenimentul la care intentionati sa participati, pentru a ajunge la timp si a nu rata nici un minut din intalnirea cu artistul sau scriitorul favorit.

Pe langa afisul evenimentului, in sectiunea evenimente iasi sunt postate si cateva repere, informatii esentiale despre eveniment, pareri ale protagonistilor sau declaratii interesante ale unor artisti care vin sa faca spectacol la Iasi. Asadar, cu Radio Iasi online veti sti mereu cand si unde se intampla un eveniment care merita sa fie pe lista dvs. de iesiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu