Modalitati unice si bizare prin care artistii reusesc sa faca opere de arta uimitoare

Desene auto, Ian Cook. Ian Cook a ajuns la performanta de a crea arta pe masini prin ghidarea lor cu telecomanda prin vopsea, pe o panza. De multe ori foloseste chiar suporturi de anvelope pentru a umple anumite zone de pe panza cu vopsea. Crescut in Anglia, el iubea cursele de masini si masinile, iar cand si-a obtinut diploma de artist a stiut ca poate sa faca arta si pe masini. De la prietena sa a primit la un moment dat o masina cu telecomanda pe care nu trebuia sa o murdareasca, insa el s-a apucat de pictat pe ea, curatand-o de fiecare data. A testat rotile masinilor si a vazut ca lasau urme foarte ciudate daca erau pline de vopsea, putand sa obtina opere de arta nepretuite.

Stilul sau unic de a picta se numeste popbang, iar arta sa se mentine simpla, fara o agenda ascunsa. Pictura cu focuri de artificii. Rosemarie Fiore. Rosemarie Fiore creeaza arta abstracta folosind fumul colorat de la artificii pe post de pictura. Picturile sale iau nastere prin controlul focului si exploziilor artificiilor. Focurile de artificii sunt indreptate spre o panza alba, moment in care ia nastere o pictura inedita. De-a lungul panzei se misca aceste focuri de artificii cu niste culori vibrante, aparand pe panza o adevarata opera de arta. Liniile sunt create pe masura ca femeia trece cu betisoarele de la artificii sau cu urma de fum pe panza. Operele sale de arta ajung si la doi metri, pot sa aiba mai multe straturi, care sunt „bombardate” cu artificiile.

In timpul procesului de realizare a picturilor, ea foloseste ustensile diferite, masina de tuns iarba, burete de pantofi modificat, stergator de parbriz. Cea mai ciudata unealta de creat opere de arta din focuri de artificii a fost o caracatita din parcurile de distractie cu multe brate pline de artificii aprinse. In timpul pictarii cu artificii, femeia isi ia toate masurile de protectie pentru a nu se accidenta din cauza focului necontrolat si caldurii excesive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu