Mananca sanatos si echilibrat. Alege musli cu mar copt si scortisoara

Ce ati zice de un mic dejun care sa fie plin de vitamine si sa va asigure aportul de calorii necesare unei activitati zilnice intense? Cum ar fi sa nu coste nici prea mult si sa il puteti gasi oriunde? MUSLI CU MAR COPT SI SCORTISOARA, 200 GRAME este un mix de cereale special gandit pentru a va asigura zilnic cel mai bun mod de a incepe sa mancati sanatos si satios, fara a fi nevoiti sa consumati grasimi sau carbohidrati.

Produsul vandut de Cufarul Naturii contine multe cereale foarte bune pentru un tranzit intestinal corect, orez, ovaz, porumb, grau sau mei, alaturi de care au fost adaugate marul copt, deosebit de bun si scortisoara, cu o aroma fantastica si deosebit de buna pentru organism.

MUSLI CU MAR COPT SI SCORTISOARA are fibre, multe vitamine si substante naturale usor asimilabile de catre organism, proteine si efect prebiotic. Musli are putine grasimi, nu ingrasa, are insa multe fibre, ne ajuta sa slabim, prevenind constipatia sau hemoroizii. Cu ajutorul musli putem sa prevenim si aparita cancerului sau a bolilor de inima. Fibrele solubile si insolubile din musli scad colesterilul rau, mentin glicemia in limite normale, mulsi fiind recomand si in curele de slabire, intrucat potoleste senzatia de foame si da impresia de satietate mai rapida. La randul sau, marul copt are mult minerale, acizi esentiali foarte buni pentru organism, are vitamina B, PP, C, fiind un bun tonic muscular si al sistemului nervos, diuretic natural, antireumatic si protector gastric. MUSLI CU MAR COPT SI SCORTISOARA, 200 GRAME e antiseptic intestinal, stimulent hepatic, are efect laxativ, curata sangele si reintinereste tesuturile.

Se recomanda in astenie, anemie, guta, artrita, litiaza urinara sau stari febrile usoare sau insomnii, cefalee, nervozitate. Produsul este permis diabeticilor prin continutul de mar si scortisoara, ingrediente tolerate de aceasta categorie de pacienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu