Cu un fotoliu masaj te relaxezi cum vrei la tine acasa

Masajul se poate face oriunde, acasa, la birou, poate intr-un salon de masaj, insa un masaj profesionist si ieftin se poate face doar cu ajutorul fotoliu masaj pret bun de la Komoder, magazin online care ofera cele mai bune preturi la toate tipurile de fotolii cu masaj.

Lideri in domeniul inovatiei in privinta tehnicilor de masaj, japonezii au scos pe piata unul dintre cele mai performante fotoliu masaj pret, modelul Inada 3S Medical cu incalzire comercializat la cel mai bun pret pentru fotolii cu masaj de la Komoder.ro. Un fotoliu de masaj 3D, fotoliul de la Inada poate executa miscari de stretching si metode traditionale de masaj, fiind un fotoliu medical cu eficienta maxima indiferent de varsta celui care il utilizeaza. Fotoliul cu masaj de la Komoder are programe de incalzire si calmare, poate masa tot corpul sau doar anumite parti, membrele, gatul, spatele, zona lombara. Masajul Shiatsu se realizeaza impreuna cu incalzirea partii inferioare a corpului, pentru detensionarea completa a musculaturii si o imbunatatire vizibila a circulatiei. Poate fi pus oriunde pentru ca se rabateaza la orizontala, asigurand un masaj perfect indiferent de pozitia sa in spatiu. Solicitati cel mai mic pret la fotolii de masaj pe Komoder.ro.

Alte tipuri de masaje oferite de fotoliu masaj pret Inada 3S Medical le includ pe cele cu perna de masaj buffer, perne de aer, aceste tipuri de tehnici de masaj fiind bune pentru eliminarea durerilor din membre, celor de spate sau de solduri, gat. Pentru umeri, fotoliul de masaj medical include programul Shoulder Focus, care poate ajuta individul care foloseste fotoliul sa scape de tensiunea din zona umerilor si din zona pieptului. Se pot intinde muschii abdominali, muschii de la spate, se poate masa tot corpul, se poate aplica chiar si masaj intre umeri, cu perne de aer sau masaj pentru ceafa prin miscare de framantare.

Masajul de realizeaza prin diferite tehnici cu role 3D masaj medical si perne de aer de cea mai buna calitate, atent pozitionate si calibrate pentru a oferi cel mai bun masaj, exact ca la salon. Produsul are 3 ani garantie, 5 ani post-garantie, transportul e gratuit, pretul e cel mai mic de pe piata pe segmentul sau, montarea este usoara, intretinerea, la fel. La Komoder.ro gasesti fotolii cu masaj perfecte pentru tine la preturi mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu