Crema Colagen

Pielea fetei este foarte greu de ingrijit mai ales daca traim intr-un mediu in care poluarea si schimbarile de clima sunt factori permanenti favorizanti ai degradarii celulelor din straturile superioare ale pielii tenului. Spre deosebire de alte parti ale corpului, pielea tenului este foarte sensibila, reactioneaza mai rapid la orice modificare de clima sau atac al microbilor, fiind destul de greu de mascat in caz ca se degradeaza. Pentru a nu ajunge la afectiuni grave si la pierderea aspectului estetic al fetei se recomanda utilizarea Crema Colagen, 100 ml de la Cufarul Naturii, special creata pentru tenurile sensibole si cu multe riduri.

Colagenul continut de medicamentul 100% natural este obtinut din plante marine, hidrateaza pielea, estompeaza ridurile si calmeaza si descongestioneaza prin adaosul de extract de galbenele. Dupa aplicarea cremei, se va observa imediat actiunea emolienta, restructuranta si tonifianta. Pielea va fi hidratata, protejata, orice iritatie va fi calmata, iar aspectul fetei va fi imbunatatit si intinerit prin inlaturarea ridurilor. Prezenta colagenului, cea mai raspandita proteina din organismul nostru, in Crema Colagen, 100 ml asigura fermitatea si flexibilitatea pielii, sustinand tesuturile moi sa-si pastreze tonusul si elasticitatea.

Pielea tenului se va mentine tanara pentru o perioada indelungata, ridurile nu vor mai aparea sau nu vor mai fi asa de pronuntate, tesuturile conjunctive se vor regenera, iar inflamatiile care pot aparea sunt prevenite. Tratamentul cu Crema Colagen curata tenul, stimuleaza circulatia sangelui si reda senzatia de catifelare a pielii. Galbenelele din compozitia cremei au foarte multe flavonoide, vitamina C, rasini, acestea avand actiune antiinflamatorie, antiseptica, decongestiva, cicatrizanta, ajutand la regenerarea si vindecarea tesuturilor afectate. Unguentele care sunt facute din galbenele sunt ideale pentru tratarea bolilor dermatologice si pentru intretinerea pielii.

Per total, crema de la Cufarul Naturii poate fi folosita si de doamne si de domnisoare, are efecte vizibile dupa cateva saptamani de tratament, nu are efecte adverse, substantele din compozitia sa sunt naturale si actioneaza asupra straturilor adanci ale testurilor tenului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu