Botezul, un eveniment special, cu implicare speciala

La fel ca si nunta, botezul este un eveniment special, care necesita o organizare speciala, intr-un cadru de vis. Nu doar locatia este cea care primeaza in cazul unei petreceri de botez de succes. Decorul, muzica sunt doua alte aspecte care contribuie la o petrecere reusita.

Revenind la muzica, este important ca aceasta sa fie in asentimentul invitatilor si sa raspunda tuturor gusturilor. Daca in cazul nuntilor, majoritatea mirilor aleg intre Dj si formatie live, in ceea ce priveste petrecerea de botez, aceasta din urma este intretinuta, din punct de vedere muzical, de Dj-ii. Petrecerile de botez sunt mai restranse ca numar de invitati, iar un Dj acopera cu succes necesarul muzical al evenimentului.

Daca esti in cautarea unui dj pentru botez, ia in calcul cateva aspecte, inainte de a semna contractul:

Dj-ul sa beneficieze de un portofoliu de clienti pe care sa ti-l puna la dispozitie; Recenziile cu privire la serviciile Dj-ului sa fie cat mai multe si pozitive;
Experienta Dj-ului sa se reflecte in testimonialele fostilor clienti; daca exista clienti multumiti, exista si calitatea serviciilor prestate.

In cadrul evenimentului Dj-ul are cateva atributii, printre care:
Trebuie sa alterneze genurile si ritmurile pentru a bucura intreaga audienta si a o face sa iasa la dans;
Prezinta ursitoarele si evidentiaza fiecare moment al petrecerii, de la deschidere pana la intrarea tortului;
Are grija sa adauge in playlistul de botez melodiile alese de organizatori, alaturi de cele pe care rezoneaza invitatii, fie ca acestia sunt copii, parinti sau batrani care, in general, au gusturi muzicale diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu