Recomandari privind tratamentul impotentei

Impotenta sau disfunctia erectila apare atunci cand un barbat intampina probleme repetate de mentinere a erectiei. Fara tratament, disfunctia erectila poate afecta grav viata sexuala a pacientului. Impotenta are cauze multiple, incepand de la varsta, stil de viata si pana la medicatie, boli etc. Ca si in cazul altor boli, si impotenta poate fi tratata.

In cele ce urmeaza veti gasi informatii cu privire la tratamentele ce vizeaza impotenta:

1. Schimbari ale stilului de viata. Renuntarea la fumat, scaderea in greutate, exercitiile fizice ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine si la vindecarea impotentei.
2. Medicamentele. Acestea se administreaza, in general, cu o ora inaintea contactului sexual si nu ar trebui folosite mai mult de o data pe zi. Inainte de a lua orice medicament sau tratament pentru impotenta, trebuie consultat medicul specialist.
3. Injectiile. Daca pastilele nu va amelioreaza problema, exista si solutia de a injecta medicamentul direct in penis. Aceste medicamente injectabile au proprietatea de a dilate vasele de sange.
4. Psihoterapia. Cand disfunctiile erectile au o cauza psihologica, psihoterapia este absolut benefica. Terapeutul va va ajuta sa va imbunatatiti tehnicile de reducere a anxietatii si de sporire a intimitatii dintre dumneavoastra si partenera dumneavoastra de viata.
5. Suplimentele alimentare. In cazul acestora, trebuie sa le folositi numai pe cele verificate. Pe piata exista numeroase suplimente alimentare pentru impotenta, insa multe dintre acestea contin ingrediente care nu sunt specificate in prospect si care va pot pune viata in pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu