Hrana pentru animale de cea mai buna calitate

Suntem fiinte umane si cu totii avem simtul iubirii in noi, si cu siguranta nimeni nu ne poate reduce la tacere sentimentele fata de cei mai mici, in special fata de blanosii patrupezi pe care ii iubim oricat ar fi ei de zapaciti si oricat de multe probleme ne-ar crea. Astfel ca fiintele inferioare noua din punct de vedere rational au nevoie de grija noastra si de iubirea noastra, pe care trebuie sa o manifestam in toate sensurile si toate felurile, de la dovezi de afectiune pana la achizitionarea unei hrane adecvate pentru animalutul care ne este tovaras de viata.

Tineti minte ca un animal nu traieste cat noi, iar pentru el noi suntem singura iubire din viata lui, omul pentru care sufera atunci cand trece o zi si nu il vede. Prin urmare trebuie sa fim foarte atenti atunci cand achizitionam hrana pentru animale, deoarece micii patrupezi depind de aceasta resursa si cu cat ea este mai buna cu atat vor fi mai sanatosi si se vor simti mai bine alaturi de noi. Trebuie sa aveti in vedere mai ales hrana pentru prietenii nostri cei mici care au fost castrati sau sterilizati si in special pentru feline, deoarece au tendinta de a lenevi, cat si de a se ingrasa foarte tare si acest lucru – nu numai ca le va afecta sanatatea insa ii va face sa se miste mai greu si sa aiba un comportament mai urat.

Se stie ca felinele sunt de regula capricioase, insa o felina sterilizata va fi si mai capricioasa si daca nu ii acorzi o atentie cuvenita si o alimentatie pe masura. Hrana pentru animale trebuie sa fie constanta, sa nu va supraalimentati animalutul cu mancare, si daca ii dati alternat hrana umeda cu hrana uscata – incercati sa ii lasati hrana uscata la discretie, sa o poata consuma intreaga zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu