Profita acum de lichidarile de stoc cauciucuri de iarna de la Anvelopex!

Mai e mult pana putem sa rasuflam usurati ca a trecut iarna, asa ca trebuie sa fim precauti. Masina ar trebui controlata cu atentie la service pentru a nu avea probleme pe la roti sau la franare, rulajul ar trebui sa fie facut cu prudenta in zonele mai periculoase, acoperite cu zapada sau gheata. Dar degeaba toata aceasta atentie daca unul sau mai multe cauciucuri de iarna de pe masina sunt in stare proasta, sunt roase si nu mai au aderenta perfecta.

Schimbarea lor este imperioasa cu atat mai mult cu cat riscul unor accidente este crescut pe timp de iarna chiar si cu niste cauciucuri de iarna noi, ca sa nu mai vorbim de cele invechite. La Anvelopex, magazin online cu o gama variata de cauciucuri pentru orice tip de masina, noi, puteti gasi oricand marca in care aveti incredere, pe site existand peste 50 de producatori care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Fiabile si adaptate conditiilor dure de circulatie pe timp de iarna, cauciucuri de iarna de la Anvelopex sunt mai putin zgomotoase, au aderenta foarte buna, fiind economice si cu durabilitate crescuta. Rezistente la uzura, cauciucurile de pe Anvelopex sunt usor de gasit, folosind criteriile de cautare ale modelului, marcii sau dimensiunilor. Pentru cei care cauta anvelope runflat, exista o optiune speciala, iar cei care se inregistreaza pe site au, in functie de perioada in care o fac, si un cupon de reducere primit pe e-mail. In pagina fiecarui tip de cauciuc sunt inscrise clar gradul de silentiozitate, aderenta si tipul de cauciuc, alaturi de pret si conditiile de livrare.

In aceasta perioada puteti cumpara diverse produse de pe Anvelopex profitand de reduceri si lichidari de stoc, va puteti consulta oricand cu echipa Anvelopex, fie la telefon, fie via Chat online. De asemenea, se poate confirma sau modifica orice comanda fara probleme. Returul e permis, dar nu trebuie sa treaca mai mult de 30 de zile de la data cumpararii, garantia e de 24 de luni, iar livrarea prin curier si e gratuita la comandarea a minim patru anvelope.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu