Recrearea viselor

Pentru multi oameni interpretarea viselor devine aproape imposibila pentru ca, desi stiu ca viseaza,  acestia uita ce anume au visat sau isi amintesc doar franturi. Vestea buna este ca, si asa din franturi visele pot fi recreate, si li se poate da un fir logic, atunci cand cel care a visat nu mai retine decat stari si fapte fara legatura concisa. 

Se intampla adesea sa ne trezim brusc, deranjati de un zgomot puternic (vezi sunetul alarmei dimineata), iar trezirea brusca sa ne rupa din vis si sa ne faca imposibila rememorarea sa. Insa exista si cazuri cand trecerea de la starea de somn la starea de veghe se face lent, iar acestea sunt momentele cele mai bune pentru recrearea viselor. Cateva minute de leneveala in pat cu ochii inchisi vor recrea fara indoiala atmosfera visului pentru cei care tin sa-si reaminteasca si sa interpreteze ce au visat. Un instrument perfect pentru aflarea insemnatatii unui vis este Ce Visez – interpretare vise, un dictionar de vise extraordinar de complex si demn de a deveni un prieten alaturi de care sa iti bei cafeaua de dimineata si sa ii “povestesti” chiar  si cele mai ciudate vise. Insa, Cevisez nu ofera doar un dictionar, ci si un instrument online pentru interpretarea viselor particularizat, nu la modul general, cu ajutorul forumului.
 
Recrearea viselor se poate face foarte usor prelungind sederea in pat, insa inamicul numarul unu al recrearii imaginilor din vis este recompunerea logica a visului in stare de veghe, pentru ca atunci oricare dintre noi este tentat sa dea un sens logic visului, sa faca anumite conexiuni ce nu existau in vis. Adaugam astfel visului impresii si consecinte si un fir logic, in general nespecfic visului. Astfel, acesta nici macar nu isi mai pastreaza calitatea de vis, ci devine o istorisire tesuta in stare de veghe si care uneori poate sa nu mai pastreze nicio legatura cu visul initial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu